Google
899

Da ča su se oni iz opčine i Cemexa danas našli u Gorici?

Datum:March 20, 2019 11:59 pm
Comments
Komentiraj

Zove me danas jedan na mobitel pa me pita,da ča če se ono gori u Gorici radit pa su se našli oni iz Cemexa sa Gradonačelnikon,a i još jedan ča me je trevija o istomen govori. A ča ja znan,a kako neznaš,a oli nisi u Mjesnomen Odboru,a da ideš ti malo,a,a koga ču onda pitat,moju mater govori mi ovi drugi,a baš super,pa kad ti reče javi mi se na mobitel pa i meni reci da i ja znan,a sad je on mene posla.

A znan ja koga ču zvat,alo je li to Željan Jurlin,viječnik Mjesnoga Odbora Kaštel Sučurac,a sa druge strane se sad ovi mislija oče li me poslat,ali je bija fin pa nije,e ča je,pita me,a reci ti meni ka član Mjesnoga Odbora ča se to gori u Gorici događa,dobija san dojavu da se Gradonačelnik naša sa nikiman ljudiman,predstavniciman Cemexa…A neznan,govori on meni,a kako to neznaš,a on če meni,da kako ja neznan,a ja ču njemu, ti si ipak ne samo viječnik MO-a,nego i Gradskoga Viječa pa bi triba znat,ali eto, došli smo razgovoron do zaključka da bi to moglo bit okolo dičjega igrališta o kojemu se jema več par godin govori.

Ma stvarno,mogu samo nagađat,jerbo znan da je več ima nikoliko godin,još u prošlomen sazivu MO-a bilo da čedu gori dičje igralište radit,pa kako san uša u ovo Mjesnoga Odbora ovi me jedan trevija pa mi je reka da bili ja moga pitat kad če to obečano više realizirat,a ja san eto pita odma na prvomen sastanku koji je bija u deseti misec,a do dana današnjega nikakvi povratni odovor o tomen iz Grada nije doša,a zanji sastanak smo jemali prošlu sedmicu i presjednik o tomen ništa nije govorija,a kako smo naknadno doznali-kroz razne kanale, danas su se tote u Goricu sa Gradonačelnikon našli predstavnici iz Cemexa i dogovorili ustupanje svoga terena za izgradnju toga dičjega igrališta.

I sad se nameče logično pitanje,zašto mi to ka viječnici MO-a nismo znali,jer ovako ispadamo ka nike bene i niko nas ne doživljava,a možda je to nekomen i cilj?

I kad to usporedin sa dosadašnjiman Mjesniman Odboriman koji su svaki pokret u selu znali i ovo sad,moran priznat da je ova sadašnja situacija prilično čudna?

Ispeci pa reci:

4 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  prica ti kolega iz mo sta gori stoji da je ovo njegovom zaslugom

 2. LiliHip says:

  Čemu onolika velika pompa? Kamere,fotoaparati…
  Što bi tek bilo da će se raditi nekakav stadion?

 3. pcelica radilica says:

  Lili to onda sigurno nebi prošlo bez vatrometa.
  Zna li ko oćemo li dobit zamjensko igralište umisto košarkaškoga kojega je Gradska uprava dala na sljedećih deset godin za parkiralište?

 4. mudrajko says:

  Očemo pčelice,dobit ćemo ne jedno,več dva igrališta, a na svečanom otvaranju će doč Kinezi napravit vatromet.

Komentiraj