Google
5,714

Danas okolo podne manje kvarat

Datum:October 1, 2015 1:35 pm
Comments
Komentiraj

Iako je doli vidljiv znak da se sa zapadne bande od Osnovne škole prema uzgor sa auton nesmi ovo ča vidite na slikan je svakodnevna pojava o kojoj san več koliko puti pisa,a za koju očito nikoga nije briga dokle se štako ne dogodi,a mala je vjerojatnost da neče, jer em ča gredu prema uzgor di nesmidu radidu i cik-cak vratolomije jerbo kako odozgara gre auta mičedu se u stranu di je slobodno,pa jin tako ne predstavlja nikakvi problem turni se u stranu i na sami ulaz-izlaz ča je isprid škole.
A vozači se nikako ne moredu izvlačit da to nisu namjerno napravili,nego slučajno, jer nisu vidili znak,jerbo je znak zabrane na obe bande,tako ne moredu reč gleda san desno pa ga nisan vidija jer je znak livo ili gleda san livo pa ga nisan vidija jerbo je znak desno.

Slike 31688

Slike 31684

Slike 31685

Slike 31686

Slike 31687

Ispeci pa reci:

5 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  ma daj pechina oces mi molim te rec je li istina sta se u selu govori da su se roditelji iz skole pismeno obratili gradskim institucijama zbog prometne sigurnosti oko skole i da je proslo sto dan a da se opcinari nisu udostojali niti odgovorit.

 2. ja mislim says:

  nije li gradonacelnik u predizbornoj kampanji na plakate stavija broj mobitela pa da je bilo nazvat?

 3. umorno_oko says:

  Kako za koga …

 4. mudrajko says:

  Zašto imamo prometnoga redara? Neka dovede u red ovi nered!

 5. LiliHip says:

  mudrajko,zar će čovjek tamo stajati cijeli dan? Možda bi trebalo postaviti stražarsku kućicu? Sve se da lijepo riješiti. Prošli puta kada se govorilo o istom problemu predložio sam da se iskoristi školski video sustav i na sjevero zapadnom uglu školske zgrade uz postojeću postavi dodatna video kamera koja će biti okrenuta prema cesti. Kada se pročuje kako na kućne adrese stižu kazne onda se slične situacije više neće događati.
  Naravno,tada bi bili vidljivi i ostali prekršaji,poput parkiranja na pješačkom prelazu itd.itd.

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: