Google
670

Osmi Marča-Dan Žena

Datum:March 9, 2020 11:50 pm
Comments
Komentiraj

Jema bit da če još duugo vrimena proč dokle žene ne dobiju sva ona prava koja su jin več odavna tribala pripast i ko zna koliko če još maršev tribat učinit ka ča su to i ove nedije na 8.Marča izašli na Spliske ulice i sa transparentiman pokazale da su žene nezaobilazne u sviman strukturama našega društva,ali ipak i dalje su neravnopravne, iako smo več dobro zagazili u 21.stolječe.Ove natpise na plaviman kartaman ča ji nosidu su imena žena (102) koje su ostavile svoj trag u Splitu i koje su zaslužile da se po njiman zovedu trgovi,ulice,vrtiči…

7 Comments add one

 1. LiliHip says:

  Jure Soldić,kontradikcija je ovo što si napisao.
  Podržavaš ravnopravnost spolova,ali bi ti kao muškarac ženama zabranio da one same odlučuju o sebi?

 2. LiliHip says:

  Jure Soldić,da,dobro si napisao,kako ovisi o ženinu tijelu.Ali kako vidim ti bi ženama uskratio da sa svojim tijelom upravljaju,nego si ti taj koji bolje od žena zna kako bi s njihovim tijelom upravljao.

 3. LiliHip says:

  Jure Soldić,ne želim se s tobom prepirati,ipak je vrijeme od korizme.
  Ne tko si,već što si,pokazali su komentari koje si napisao i na taj način anulirao početne riječi s kojima si sve počeo- “Podržavam ravnopravnost spolova”.

 4. LiliHip says:

  Jure Soldić,da,vrijeme je za suočavanjem sa istinom,a istina je samo ono što ti kažeš.

 5. LiliHip says:

  Jure Soldić,kako vidim u nametanju svojih stavova korizma ti je na posljednjem mjestu.Pomalo,ali sigurno se razgolićuješ i pokazuješ kako si ipak bio licemjeran kada si u svom prvom komentaru napisao početne tri riječi “Podržavam ravnopravnost spolova”.
  Čak si počeo i vrijeđati,pa si u posljednjem komentaru upotrijebio riječi “zdrav razum”,što znači kako svi oni koji ne razmišljaju poput tebe imaju,kakav razum?
  Molim da mi pojasniš ovo o razumu,pa da ne-znam kakav,možda po tvom,moj izopačeni raz- um, može odlučiti da-li s tobom uopće nastaviti ovakav vid “druženja”?

 6. LiliHip says:

  Jure Soldić,nisam “potkovan”poput tebe i neznam se služiti latinskim,a vjerujem ni večina ljudi što dolazi na ovu stranicu.
  Zato ću na Hrvatskom jeziku napisati,Galileo Galilej reče,
  “Ipak se (o)kreće”.

 7. pcelica radilica says:

  Bravo Lili odlično,perfektno,Juru si satra,uništija…fala ti.
  Samo bi te zamolila da ga sljedeći put prepustiš meni pa ću mu ja reč šta ga sljeduje.
  On će ženama govorit šta će i kako će.
  Mrš.

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: