Google
4,648

Adio školo

Datum:June 23, 2015 11:46 pm
Comments
Komentiraj

Naziv je pivačkoga spektakla ča se je u organizaciji Saveza za Kaštila i nezavisne liste Josipa Berketa sinoč održa u Sučuračkomen kinu.Koncerat je bija humanitarnoga karaktera na kojemu se umisto ulaznic moga dat dobrovoljni prilog ili kupit koji predmet šta su ga napravili tjelesni invalidi iz Kaštili kojima su išla sredstva.Publiku su zabavljali članovi Udruge Glazbeni talenti Multitalents,a to zašto koncerat nije bija vanka na otvorenomen,nego u vručemu kinu zbog čega je dosta publike išlo ča prepustit ču da objasni organizator koji je reka da se ispričava zbog toga i da če se javnosti naknadno obratit sa priopčenjen.

4 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  Zasto se o kinu ne vodi racuna kad pada kisa unutra propusta zidovi su puni vlage po njima se vata mahovina zasto se ne stavi klima jedina je dvorana u kastilima a tako zapustena?

 2. mudrajko says:

  Zašto se ne vodi računa ? Eto zato!

 3. LiliHip says:

  Možda nekome nije drago što je dvorana u Sućurcu i kada zbog nebrige propadne onda će se možda donijeti odluka kako je bilo kakva sanacija skupa i možda krenuti u izgradnju nove dvorane,koja naravno,neće biti u Sućurcu? O tom zašto se ovaj događaj nije mogao napraviti vani,već unutra, neću,o tom već i ptice na granama pjevaju.

 4. ja mislim says:

  briga me ako je ovo neko politicko pripucavanje ali priko dice helou?

Komentiraj