Google
4,954

Tribalo bi očistit ove foše

Datum:November 24, 2016 5:30 pm
Comments
Komentiraj

Šta je to foša? Danas puno nji nema pojma ča znači rič foša,pa te nikako čudno gledadu kad je spomeneš,a prije se to moglo čut na svakomen kantunu,pogotovo kad bi bija na koga jidan pa bi mu reka,ajde muči turnit ču te,oli, kenit ču te u fošu.

A foše su ovi kanali ča če te ji vidit na slikan koji služidu sa sakupljanje vode kad padadu kiše,a protižedu se od Raca pa tamo do Matelini,di onda cijev gre ispod ceste prema moru,e i baš ote foše bi tribalo očistit,jerbo kad padadu kiše onda se pošto su pune zemlje-materijala,vodurina iz nji zna prilivat vanka,pa je tako jema dvadesetak dan jedan s auton u otu fošu bija upa,jema bit da se od velike kiše iša ča maknit sa ceste,a kako vodurina izlazi iz kanala vanka,očito je da nije vidija otu fošu.E. Znači ovo ča sad vidite vodu u kanalu je ništa kako zna bit u vrime od kiše,ja san doša nakon ure nego ča je bila smanjila,jerbo su me zvali zara te aute ča je bila upala,a eto niman otu sliku,jerbo dokle san doša čovik se uspija izvuč.

013

031

047

056

057

012

155

6 Comments add one

 1. ja mislim says:

  Odma ce najranije ujutro to ocistit jer sutra zovu kisu
  Nego stavljaju ti ogradu navise skole a ti ni a ni be?

 2. ja mislim says:

  A di si nista mi nisi odgovorija?
  Kuc kuc ima li koga?

 3. LiliHip says:

  I meni je čudno kako do sada nisi ništa napisao??

 4. pcelica radilica says:

  Biće još nije vidija ogradu? Ma daj stvarno,zašto nisi ništa pisa o ogradi? Tvoje očitovanje se nestrpljivo očekuje.

 5. pechina says:

  Ma vidi ji šta su nestrpljivi,da san ja tako nestrpljiv bija bi u ovi osan godin dosad izgorija koliko san čeka ovo ograde da meknedu.

  Sve čete lipo do u detalje znat,samo čekan da završidu sa postavljanjen jerbo, iako su stali sa radoviman po meni ovo još nije ni izdaleka gotovo ali,bumo videli.

Komentiraj