Google
1,864

Spliska riva puna kartonski kutij

Datum:October 10, 2013 11:26 pm
Comments
Komentiraj

Spliska udruga Most danas je na Spliskoj rivi organizirala neki moga bi se nazvat perfomans di su se u podne manje pet okupili volonteri zajedno sa beskučniciman i učeniciman i sviman ostalima koji su gestom svoga dolaska došli beskučniciman dat do znanja kako nisu sami i deseto minutnin sidenjen na komadu kartuna obilježili Svjeski dan beskučnika koji se danas u šest Hrvaski gradov održava u organizaciji Hrvaske mriže beskučnika. U rukama su imali natpise „Nitko bez krova“,“Nitko gladan“ i „Nitko bez podrške“ koji su ujedno i slogani ovogodišnje akcije kojom se želi ukazat na sve veči broj beskučnika koji tribaju pomoč. Npr. u Hrvaskoj ima oko stotinjak iljad primatelja pomoči za uzdržavanje,a oko deset iljad ljudi se hrani u pučkin kužinan. Kako je to sve danas izgledalo pogledajte na slikama:

Ispeci pa reci:

2 Comments add one

  1. LiliHip says:

    Bravo za akciju. Samo nebi bilo dobro sjetiti se broblema jednom godišnje. Da-li je bio prisutan netko iz klera? Ne vidim dobro?
    Svi splitski beskučnici ne mogu biti smješteni u prihvatilište jer je ono malo.Tko hoće može im pomoći u higijenskim potrepštinama odjeći i hrani.

  2. mudrajko says:

    Sit gladnome ne viruje.

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: