Google
8,199

Klapa Podvorje na Gospojskoj štradi

Datum:August 16, 2014 12:57 pm
Comments
Komentiraj

Sinoč je Gospojska štrada bila tisna za sve one ča su došli poslušat klapu Podvorje tako da je osin okolni skalinadi i Glavica bila krcata svita koji je doša slušat Sučuračku klapu kojoj je ovo peta godina postojanja.Emotivno je to sinoč bilo i iz razloga šta je jednome od članov Antoniju Jerčiču koji je u klapi od samoga početka oto sinoč bija zanji nastup jerbo ga životni put vodi daleko od našega mista i svoju likarsku profesiju nastavit če dalje u Austriji tako da su ga Sučurani ispratili ovacijan. Neka mu je sa sričon.

Antonijo gre ča,a ja se pripremija za da mu mogu slikat suzu ča san je vidija na krajičku oka,ali isto ka da je zna i nije diza glavu nego se od publike oprostija tako da je manija rukon.

A kako je završija koncerat fanovi su cilo vrime salijetali članove klape i nisu jin dali mira tako da su se ovi cilo vrime morali sa njiman slikavat.Na ovoj doli slici uz več proslavljenoga tenora klape Podvorje u sredini morete vidit i prinovu u klapi kojemu je ovo sinoč bija prvi nastup,a rič je o Marinu Sariču-basu,mladiču iz našega sela koji je več od prije piva u klapan.

Ovo videja učinija je @umorno_joko

fala @umornomen_joku

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: