Google
8,939

Oproštajni ples za osmaše OŠ kneza Mislava

Datum:June 14, 2013 12:30 am
Comments
Komentiraj

Je malo, biče da je kasno pa je zbog toga,ali nije zbog toga, nego je ovo šta vidin mutno kroz oči radi toga jer san malopri iz školske dvorane di su osmaši „ugostili“ sedmaše koji su jin se pridružili na oproštajnome plesu. Bila je to večer nabivena emocijan koje su načisto eksplodirale kad je Di Đej na kraju meka onu Stavrosovu „Kad se prijatelji rastaju“ .
Nije bilo sakrivanja, suze su lille niz lica svima koji su toga momenta bili u dvorani. Dirljivo je to bilo vidit kako se grlidu i pozdravljaju između sebe svi odreda i oni šta su se do toga momenta priko oka gledali ili oni šta iz nekoga razloga do toga momenta jednostavno nisu pričali,svi su slušajuči riči ove Stavrosove pisme svatili da jin je ovo zadnji dan Osmoljetke i da razred u kojemu su bili osan godin jednostavno od sutra više neče postojat,a svako od nji če dalje krenit svojin puten. I da je ono debeloga lamarina od kojega se prikooceanski vapori radidu bilo u dvorani bilo bi proplakalo. Ništa više neče bit isto. A šta češ, takvi je život. Najvažnije je da su se oni sinoč lipo zabavili i da je sve prošlo bez ikakvoga problema.
Je da je u dvorani bilo ka malo vruče pa se svako malo odilo vanka vatat arije,a bilo je i oni šta bi jin se zamantalo pa bi razrednici i ravnateljica tu učenicu ili učenika seli na „reanimacijsku stolicu“ (najobičnija stolica koja je bila vanka na svježemu zraku) a ovi kad bi čuli njima najdražu pismu skakali bi sa stolice i opet letili unutra. Bilo je i oni šta jin je tribalo više zaleti jerbo su bili u takvome stanju da kad bi se digli sa stolice sila teže bi ji opet vračala nazad,a nastavnici i ravnateljica bi ji lađali vodon i učili ji pravilnome disanju.
Još jedan put triba ponovit da je sve prošlo u najboljemu redu,a učenici-ce su zahvalni školskome osoblju-ravnateljici, nastavnicima,čistačicama … šta su im omogučili ovu lipu večer koja če jin ostat urizana u sječanje za cili život.
Evo na malo slik,a za ove mutne nemojte mi zamirit jerbo su mi se tresle ruke.

Za veču sliku triba kliknit na sliku

Ispeci pa reci:

Komentiraj