Google
7,982

Održana je akcija čiščenja Sučuraškoga podmorja

Datum:April 13, 2014 10:22 am
Comments
Komentiraj

Jučera se u našemu mistu dogodilo finale projekta pod nazivon „Zajedno za naše čisto plavo more“ u sklopu kojega se petnajestak ronilac na čelu sa Kristijanom Curavičem koji je predsjednik Udruge za očuvanje i zaštitu podvodnoga svita čistilo smeče šta smo ga ovi godin itali u more.
I ovon prilikon Curavič je izjavija da se po pitanju podizanja ekološke svijesti i poticanjen na odgovorno ponašanje puno toga more učinit i zalaže se za postavljanje znakov zabrane bacanja smeča u more ka i za kažnjavanje takvoga ponašanja. Zanimljivo je,a šta se Sučuraniman odma svidilo da je Curavič uspostavija kontakt sa Kurobasom koji ovo naše podmorje poznaje ka svoj žep i pozva ga da dan provede sa njima,šta je Kurobasa objeručke prihvatija i odma na Mulu uputija ronioce na olupinu aute šta se tot kako niki govoridu nalazi ima i četrdesetak godin, pa onda na gondulu… i na kraju za uspomenu na današnji dan Kurobasa je Curaviču poklonija i jednu punjenu granatu koja je zaostala iz II Svjeskoga rata,a koju je prema napuciman di se nalazi, naravno sam mora izvadit iz mora. Projekat je pokrenut u suradnji tvrtki Konzum i Henkel.

One Comment add one

  1. LiliHip says:

    Svi oni što su sjeli na pojedine položaje i sada gledaju “s visoka”trebaju se ugledati na Kristijana Curavića koji je u akciji čišćenja mora prihvatio naputke našeg sumještanina.

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: