Google
5,780

O ovomen se najpri šuškalo,a sad se o tomen na veliko govori

Datum:November 30, 2016 9:50 pm
Comments
Komentiraj

Na svakomen kantunu moreš čut kako se govori o novomen zapošljavanju u opčini i to ne samo u našemu,nego u svi sedan seli i to pojedini znadu sve u detalje i kako i zašto i di i kad i…

To šta je u gradski Pogon-za javne radove primilo na neodređeno vrime osan ljudi baš i nije nešto čudno,eto, niko je smatra da pogon triba još ljudi,jer je obim posla veliki pa su ji zaposlili,ali,npr. kad je među novozaposleniman osoba koja je več ima možda i godinu ipo u Graskoj upravi primljena na posloviman socijale,koje nije obavlja,več da je bija u komunalnomen odjelu (govori se na kučniman brojeviman)onda je to prilično čudno,jer, zašto se neko šta več radi, na ovi način, opet zapošljava?

Vrlo zanimljivo,slušan ja ove ča govoridu i čudno mi je,jednostavno ne virujen ča govoridu i nadan se da se oni to zezadu?

A ovi drugi nastavlja,da jeli znamo za jednoga zeta ča je isto tako tote primljen,a zna se da če poč radit u dvoranu,jema bit u kotlovnicu?

Pa se onda govori o ženskoj osobi koja je isto tako na neodređeno primljena u javne radove,s tin da če jema bit najpri zamjenjivat jednu osobu koja je na bolovanju, na misto, nazovimo tajnice,šta nema veze sa javniman radoviman,a posli toga da bi tribala doč radit u protokol?

Ma čekaj momenat,meni ovde ništa nije jasno? To ste vi siguro ništo falili?
A zašto bi ota osoba na ovi način došla ka zamjena na misto osobe koja je na bolovanju?

Zašto se nije raspisa natječaj i uzela osoba na određeno,ka zamjena dok je osoba na bolovanju?

I drugo pitanje,a zašto bi ova osoba tribala kasnije doč radit u protokol?
Zar se za oti posal,ka i za radna mista dvojice gorispomenuti nebi triba raspisat natječaj,na koji bi se mogli javit svi oni sa odgovarajučon školon,i prioritetiman,poput npr.Hrvaskih branitelja,dice od poginulih Hrvaskih branitelja…?

Je li ovo u skladu sa provođenjem državotvorne politike koju je najavija naš premijer Plenković, koji je ujedno i čelnik HDZ-a,povratak dostojanstva i mista u društvu Hrvaskim braniteljima i njihovim obiteljima? Zar nepoštivanje premijerovih riči izravno ne ruši stranačku vertikalu?

Zato ja ne virujen u sve šta se o ovomen zapošljavanju govori,a šta če i kako če i oče li ka ča se po seliman govori tako i bit pokazače vrime?

5 Comments add one

 1. mudrajko says:

  Na 25. obljetnici osnutka kaštelanskog HDZ gospodin Milijan Brkić,tajnik stranke prisutnima u dvorani je reka da kod njega nema mile lale i da oni koji misle da im stranka služi kao sredstvo za osobne potribe i budučnost njihove dice krajnje vrime im je da to zaborave i sami idu ča.
  Bolje im je tako nego da ih potiraju iz stranke. Dužnosnici moraju svatit da su tu da slušaju narod a ne da vladaju!

 2. ja mislim says:

  Cuja san za ovo u prosli petak i mogu samo rec da ako se ovo stvarno dogodi neka se srame i stide
  pa zar svi mi nemamo pravo na posal
  zar je dite od nekoga hadezeovca zasluznije dobit posal nego moje dite ili dite paloga branitelja koji je prolija krv za Hrvatsku? Ministar branitelja je reka da ce se kaznjavat oni koji u javnim ustanovama i tvrtkama ne budu zaposljavat branitelje i dicu palih branitelja!

 3. LiliHip says:

  Za ja mislim,djeci od ukruha ( čitaj uhljebima )radno mjesto,a djeci poginulih branitelja tapšanje po ramenima.
  Čitam kako će se opet aktivirati gradska tvrtka Zeleno i Modro za koju sam mislio da je likvidirana,jer kad ju je bivši gradonaćelnik Berket osnovao to je bilo za povraćati što mu je,onda oporba sve govorila.Sada pred izbore će tu tvrtku odmrznuti i opet aktivirati,tko,oni isti koji su je napadali? Oni mogu? Znači li to da su na pomolu nova zapošljavanja? Treba na vrijeme zauzeti “rezervne položaje”? Što je sigurno,sigurno.

 4. pcelica radilica says:

  Koliko vam je dosta? Kad će naša djeca doč na red? Zašto Damir sa groblja nije dobija posal? Zbog ovakvih stvari sam napustila stranku!

 5. miritan i ja sta rec says:

  Jeste culi na snimci onoga iz hepa reka je da se kod njih uvik ispod banka zaposljavalo sramota dobro je rekla pcelica kad ce nasa dica doc na red?

Komentiraj