Google
2,763

A jesi li vidija? Vidi ono…

Datum:June 22, 2015 3:55 pm
Comments
Komentiraj

Cilo jutro kroza selo se moglo vidit kako se upire prston i govori,a jesi li vidija kako dimi? A jesan vidija san. A kako ništa nisi napisa,a vidin ja da se i ti ka makako okričeš. Ajde kvragu ti,makako,okričanje,iskričanje, dimovi,fumari… Čekan,a ča čekaš,a čekan razvoj situacije. A ča se to još po tebi triba razvit,pita me ovi drugi? A čekan da se razvije,bip, pa če onda bip,biiiip na onemu drugome biip…jesi sad zadovoljan? A ča se odma jidiš? Ma ne jidin se ja nego je zanimljivo da od svi oni ča stojidu odizad kantuna si se ti ovde sad mene uvatija ča san na vjetrometini. E,a ko če onega odizad kantuna vidit? A ti si mi uvik na ruku,govori ovi.Ajde pak.

Pa onda se jutros moglo čut i t o kako ovi govori da je on čutija miris ništo ka sunpora,a sad je li oto autosugestija ili čako drugo neznan,ali moran reč da ja ča se mirisi ni nočas okolo tri ure ni ovo jutros okolo deset uri nisan čutija ništa.

Nočas san prvi put vidija dim okolo ure ipo,pa san uša u kuču,jer ka računan ovo je biče eto ništo izletilo pa če se normalizirat,a onda san opet čirnija u tri ure kad je to bilo evo ovako:

Ovo ča je na slikan označeno bilon točkon zanemarite,jerbo je ovo fumar iz kojega gre para.
Slike 27068

Slike 27055

Slike 27056

Slike 27060

Slike 27062_edited-1

Slike 27063_edited-1

Slike 27065_edited-1

Ovako je bilo jutros udeset uri,a kad san opet pogleda u jedanajst manje kvarat dima više nije bilo:

Slike 27069

Ispeci pa reci:

6 Comments add one

 1. masograd says:

  asti koja panika cila se kažu gradska uprava uskomešala traži se hitna sjednica GV a ima se bit neki iz dišpeta više ne žele ni voziti u onem vlakicu bar do kraja oveg manadata.cak i školske tete zasjedaju izgleda da nekom ko zna kome pišu pismo nezna se jedino otvoreno ili zatvoreno

 2. ja mislim says:

  pobiglo pa sta ces ni prvi ni zadnji put dajte nam istinu nemojte nas muljat o nekoj pari

 3. LiliHip says:

  Uvijek nekako za vikend,praznicima,noću…?

 4. pechina says:

  Kako mi je reka ovi jedan u selo,naravno neslužbeno,ča tamo radi da se je oto tek uputila bila peč nakon ča su se zalipili novi matuni pa se je to sve sušilo i zato je nako dimilo.Proizvodnjon se krenilo tek kad se je sve lipo dovelo u red.

 5. miritan i ja sta rec says:

  Dobro po danu ali kako si po noci uspija uvatit vijest?

 6. mudrajko says:

  Biće spava sa jednim okom otvorenim?

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: