Google
206

Asti,nima interneske stranice na kojoj se danas nije moglo pročitat o ovomen čudnomen odvojku na cesti

Datum:January 9, 2023 9:40 pm
Comments
Komentiraj

A ja san o ovome čudnomen odvojku koji ide put ništa govorija još tamo u peti misec prošle godine pod naslovon:

Vrlo zanimljiva i prilično opasna situacija na cesti

Postavio:adminDatum:May 18, 2022 12:10

Ovo je ono za rubriku “Vjerovali ili ne”,da nije žalosno bilo bi komično,ali pošto se radi o cesti,a cesta u nas godišnje odnosi puno životi,ovo šta su napravili na cesti kad se gre prema Imoskome je vrlo opasno.
A napravili su odvojak sa ceste prema desnoj bandi označeno onako po pe-esu,vodoravnon i okomiton signalizacijon,ali je problem šta ti odvojak za sada vodi put nigdi,točnije u zid od stinj,pri niki dan kad smo tote prolazili,trljamo ja i Ona oči i ne virujemo,okričemo se okolo da nije koja zajebancija,možda skrivena kamera…?
Kad ono žalosna istina i vrlo opasna situacija,jerbo sve je popračeno znakoviman ka da slijedi najnormalnije skretanje koje kako vidite na slikan vodi u nigdi.

Neznan samo zašto nisu mekli one plastične barijere oli one okomite zebre da se koko zapravo ne zaleti i udre u ovo zida prema kojemu horizontalni i vertikalni znakovi skupa sa ceston vodidu?

Valjda je koko vidija da ovo baš i nije bezazleno pa su se barijere u međuvrimenu postavile,ako slučajno idete put tamo budite na oprezu.

IMG_7520

2

1

Komentiraj