Google
634

Evo opet ponavljan na zahtjev oni ča tamo prolazidu

Datum:February 12, 2019 12:00 pm
Comments
Komentiraj

Ovi put čemo ovako. Napisat ču i protokolirat ovi problem za pročelnicu upravnoga odjela za komunalno gospodarstvo i imovinsko pravne poslove- Mariju Pelivan,pa kad to napravin ovde ču kopy paste to meknit.
Evo san meka.

041

061

A evo sad opet oni text od pri dvadesetak daan:

adminDatum_January 21, 2019 10_36 pm Comments
Pitaju me da kome se moredu obratit za sredit koji problem u mistu?

A odgovor je prilično jednostavan.
NIKOME!
Evo jema več tri miseca da se oformija ovi novi Mjesni Odbor,a mi osin odgovora od presjednika da če bit problem okolo upisivanja imena Lorena Šulentića na spomen obilježje,ništa drugo nismo uspili saznat.

Zašto je sve tako tromo i događa se puževin korakon neznan,ali znan da ne more više tako.

Evo najbanalnija stvar koju san pri pedesetak daan pridložija da je triba učinit ni do dana današnjega nije realizirana,a ne zahtijeva ni projektnu dokumentaciju,niti podliježe zakonu o javnoj nabavi,niti triba provodit nikakve natječaje za to,ali kako je ko bilo onda,tako je i danas ostalo,a radi se o tomen,da san reka presjedniku neka proslijedi Gradu kako stanovnici koji od anbulante do Lučice gredu nanoge,u kišniman daniman,zamisto tamo di je predviđeno za pješake,dokle prolazidu spomenuton dionicon,doslovce imadu glavu u borši,jerbo jin oto ča je namijenjeno za pješake lipi dijal pliva u lokvan,tako da su pješaci primorani odit ceston,a ne triba niti spominjat,uz kišu,magljenje stakli na auti-smanjenu vidljivost,pogotovo po noči u kojoj su opasnosti ljudi koji tote moradu odit.

Zašto do sad u ovi pedesetak daan na pojedina mista ove dionice,di se stvaradu lokve,nije posuto žalo neznan,ali znan da neko nije obavija svoj posal,a ko je zakaza,je li presjednik Mjesnoga Odbora ili oni komu je presjednik proslijedija problem, neznan,ali znan da ovako dalje više ne može.

Ali,ako je presjednik MO-a nakon par daan vidija da ti posal nije napravljen,onda je triba opet urgirat,pa ako je nakon toga opet za par daan vidija da posal nije napravljen,opet je triba urgirat,pa ako je vidija nakon toga da je i dalje sve po staromen,opet je triba poč tamo.

Ako slučajno je,a ovi kome je problem proslijeđen nije učinija ono šta je triba,onda se presjednik MO-a mora obratit Gradonačelniku i reč kako ovi ča bi triba ne čini svoj posal,a zbog toga su stanovnici našega sela u opasnosti.

Ako presjednik tako ne misli radit,onda se nije triba ni vatat toga posla,jerbo sve one točke-probleme u našemu selu, ča smo ji pridložili,nji okolo trideset i ništo,ako se cilo vrime onima u gradskoj upravi ča ji tribadu realizirat, ne bude “sidit za vraton”, sve če ostat “mrtvo slovo na papiru”,a ja niman namjeru po par uri sidit na sjednicaman za da bi ispunija formu,na to zaboravite, iman ja i pametnijega posla od toga,sidit doma,guštat isprid kamina i pratit razigrane plamene jezike,oče li se koji identični ponovit.

Tri miseca koliko nan je prošlo od konstituirajuče sjednice je bilo sasvin dovoljno vrimena da se mi u Mjesnomen Odboru više ne moremo izvlačit na početničke greške,niti san doša tamo kome solit pame,niti ču komen dozvolit da meni soli,niti san doša tamo pametovat,niti ču komen dozvolit da meni pametuje,a niti da me neko tamo “nevidljivi”pravi budalon.

Isto tako i oglasna ploča Mjesnoga Odbora sa sandučičen za koje smo se složili da se mekne doli na rivu(bivši Turistički) u kojemu bi miščani mogli ubacivat svoje prijedloge šta bi prominili ili šta triba u selu napravit,pohvale,kritike…čekaju tri miseca manje sedan daan na postavljanje.A gledajuči obim posla koji je za to potriban,straj me i pomislit koliko če vrimena onda npr. proč da bi se počelo sa uređenjen staroga kanpanela????

Ispeci pa reci:

4 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  Covice jesi uporan

 2. mudrajko says:

  Ti misliš da će ovo pomoč?

 3. ja mislim says:

  Koliko rici i vrimena i zivac…triba potrosit za deset karioli zala?
  A sramote

 4. LiliHip says:

  Slutim kako će odgovor biti prilićno zanimljiv.

Komentiraj