Google
223

Klapa Podvorje u Gospojskoj Štradi

Datum:August 20, 2023 9:03 pm
Comments
Komentiraj

I ovu godinu,več tradicionalno na Svetoga Roka,klapa Podvorje sa svojiman gostiman,ženskon klapon Neverin,muškon Sveti Mihovil i još dvima ženskiman klapan Salona i Stivanja u Gospojskoj Štradi,učinili su jedan lipi koncerat.

Malo je bilo čudno kako je ostalo prazni stolic,jer je to koncerat zbog kojega  je Štrada uvik “pucala po šavovima”,a još čudnije mi je kad se po selu pitalo,a očelidu ovu godinu pivat i pravdanje za nedolazak kako nisu znali da če koncerat uopče bit. (neka je bilo i na internetu,a za ove druge, po selu zalipljeni plakati)

Ma baš zanimljivo,sve ove godine,a ovo je trinajesta po redu (2020 nije bilo zbog korone) je bilo,a sad se na jedan put  nezna,oče li bit,kad če bit,di če bit?

A onda ovi jedan da je on pogleda otu večer i na Podvorju di klapa  Podvorje uvik piva,ništa nije bilo,a sad se moraš karat,jerbo pojedinci jemadu pančenje ka …,jedinu godinu kad je na Podvorju klapa Podvorje pivala,je bila 2021 godina isto tako radi korone,zbog distance.

Eto i na samome kraju,reče koko,ovemu nikad rasvjeta nevalja,dobro,zidine su bile opiturane reflektoriman u boji i to je učinilo lipi anbijenat,e a sad ide ono,ali, face izvođači su ostale u sjenama,polusjenama,mraku…,a tribalo je samo jedno difuzno bilo svitlo upereno u pravcu nji i sve bi bilo ok.

O tomen zašto san tek sad oba ovemu koncertu pisa,neču,jer bi bilo puno dugo i daleko bi me odvelo.E.

Komentiraj