Google
941

Ljudi su zabrinuti zbog naslova koji je nikidan bija u novinan?

Datum:December 16, 2018 11:05 pm
Comments
Komentiraj

424 895

 

A glasija je:”Promet od nove godine ne vozi izvan Splita?”

A radi se o tomen da bi prema Uredbi Evropskoga parlamenta gradovi i opčine suvlasnici firme “Promet”tribali potpisat nove ugovore,da bi moga vozit na linijaman na kojiman je i do sad vozija,a do sad je to učinija samo grad Split, koji je suvlasnik 80,78 %,sljedeči suvlasnik je grad Kaštila sa 5,2%,a oti novi ugovori imačedu napisane i uvjete po kojiman suvlasnici moradu nadoknađivat nastale troškove.šta za neke od nji u konačnici znači i  veče troškove.

Eto,ovi daan se o tomen u selu priča,ali se svi nadaju da če sve bit opet po staromen,jerbo ovako kako je, eto,moremo reč da dobro funkcionira.

I nadan se kako naši u Kaštiliman neče ponovo izač sa onon idejon od prije par godin,kad je nikomen palo na pamet da bi mogli jemat svoju firmu za prijevoz.

A ča niko misli da je to samo kupit par autobusi i gremo vozit?

Je,je.

Ali,neznan ja ča če odotoga svega ispast pa se triba na vrime pripremit, evo san sinja jedan lipi autobus, sve se mislin kako bi ga kupija,pa ču se i ja za u koncesiju javit.

Samo se dvoumin u koju bi ga boju opitura,pa ako bi mi mogli pomoč? 😀

Ispeci pa reci:

3 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  Ja nebi nista dira ostavija bi ovu pituru samo bi na stakla prominija druge zavjese 😀

 2. mudrajko says:

  Ja bi ga opitura u zelenu boju i nacrta ovce.

 3. LiliHip says:

  Ne bih se čudio kako još uvijek razmišljaju o osnivanju poduzeća za usluge prijevoza.O tom će sigurno kada pomanjka političkih funkcija za uhljebivanje.

  Autobus bi obojao u neku vedru boju,npr. roza boju.

Komentiraj