Google
5,619

Lopopovi u akciji

Datum:May 7, 2013 4:56 pm
Comments
Komentiraj


Bilo je to na prilasku sa nedilje na ponediljak, misto radnje Sučurac,mikro lokacija-blizu ambulante,objekt-obiteljska kuča, ono ča se reče u gluvo doba noči nidir okolo 2 ipo ure vlasnik je mora nigdi ič,a kad je doša isprid kuče vidi kako se trese odrena sa lozon i parilo mu je ka da se niko penje na balkon.
Uša čovik nazad u kuču,penje se na kat kad vidi na prozoru jednu osobu cilu u crno kako provaje uč kroza ponistru. Nije zna ča bi
možda da ga malčice “pomilki” ili ne i odlučija se zaderat,a lupež se brže bolje uvatija trčat,skočija je sa prvoga kata i biiiiž.
Znači triba pazit,naravno,mora čovik i spavat,ali triba poduzet sve radnje da lopopov šta teže uđe tamo di je naumija,a ovi put je to bila soba u kojoj je čovik spava i ko zna ča bi se sve bilo dogodilo da nije na vrime bija otkriven i da je ka šta je bija i naumija uša u kuču?

Ispeci pa reci:

4 Comments add one

 1. prvi says:

  asti. ista noć koju minutu pri 2 ure pozaponoća. mikrolokacija – najzapadnija sućuraćka recepcija priko puta stare ANBULANTE.

  umorni recepcioner je pogasija sva svitla, stavija bokun daske i jednu prisavijenu deku na dvi katride i ispružija se na nju da se bar malo ispruži. u ton privrćanju na tvrdoj daski učinilo mu se kako je vidija niku sjenu ča je kliznila kraj caklene ponistre. skočija je na noge i zavika pa upalija svitlo. sjena je najpri čučnila pa se onda digla. recepcioner je otvorija vrata, a ovi je sta govorit kako je vozija na bicikli iz trogira pa da je ožednija i kako se kala sa ceste za vidit jema li se di napit. biciklu je parkira 30 metri dalje na početku onoga briga ča vodi prema cesti.

  ugostilo ga se vodon pa je odpedalira prema sućurcu. bija je obučen u tamnoplavu robu i reka je da se zove vlatko. recepcioner se baš potrudija zapantit njegove crte lica i identificira bi ga na svakon prepoznavanju.

 2. pechina says:

  Asti,a sad kad je @prvi spomenija biciklu onda moran reč da je i ovi jema isto prevozno sredstvo, jerbo mi pari ka nika poveznica,a da onda nije i ovi zamisto ča se ovemu činilo da je bija u crno možda bija u modro? I onda se kako ovi govori cili pripadnut na biciklu uputija prema Solinu.

 3. LiliHip says:

  Cekaj malo ne radi se to tako. Vlasnik kuce nije smjeo viikati,jer otkud zna da je covjek na balkonu bio lopov? Vidi se odmah kako je u opisanom slucaju nedostajala konverzacija. Bice dobro ako se lopov ne odluci tuzit vlasnika nekretnine za dusevne boli i dovodjenja njegovog zivota u opasnost jer je od straha morao skakati sa prvoga kata.

 4. pechina says:

  Ma bravo @LiliHipu. A reci ti meni je li se smi upotrebit rič lopov
  ili zbog oti isti duševni boli triba možda reč tat?

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: