Google
5,346

Popi u Hrvaskoj na biciklan?

Datum:April 10, 2013 9:23 pm
Comments
Komentiraj

Kako se more čut iz vrja Crkve na ovi potez su se odlučili jerbo su inspirirani porukan Pape Franje, koji poziva na skromnost Crkve,poniznost i približavanje vjerniciman ,usput če širit ekološku svijest,a ujedno če koristit i za zdravlje crkvenih namještenika.
I tako več do koji dan sad kad lipo zatopli na ulican če se moč vidit popi umisto u autan na crnin biciklan koji je naručeno oko iljadu komadi s tin da če oni popi koji obavljadu svoju dužnost u gradovima dobit gradske bicikle (siti bajk), dok če oni šta radidu u brdovitin i rualnin župaman dobit one brdske bicikle (monti bajk).

Ispeci pa reci:

5 Comments add one

 1. mudrajko says:

  I ja bi sad u ovo triba povirovat?
  Privrtija san sve portale i nigdi nisan vidija ovu vijest nego ovde,a posli onoga čovika na kanpanelu ne virujen ti više ni koji je dan dok ne vidin na kalendaru.

 2. pechina says:

  A ti lipo živi u neznanju.

 3. mudrajko says:

  Zna san da je neka patka.Pronašo sam i ima znakoviti datum.
  Od proljeća i hrvatski svećenici službeno na biciklima
  01.04.2013

  U duhu Svetog Oca Franje I i njegovog primjera približavanja vjernicima, kao i poziva na skromnost i poniznost, hrvatska Crkva je naručila prvih 1000 crnih bicikala koje će podijeliti po župama.Svećenici koji obavljaju svoju dužnost u gradovima zamjeniti će automobile crnim gradskim, dok će brdovite i ruralne župe zadužiti crne brdske bicikle. Naime, vrh Crkve se odlučio na ovaj potez, kako je rečeno, inspirirani porukama Svetog Oca, ali i zbog brige za zdravlje svojih službenika ….

  U duhu Svetog Oca Franje I i njegovog primjera približavanja vjernicima, kao i poziva na skromnost i poniznost, hrvatska Crkva je naručila prvih 1000 crnih bicikala koje će podijeliti po župama.Svećenici koji obavljaju svoju dužnost u gradovima zamjeniti će automobile crnim gradskim, dok će brdovite i ruralne župe zadužiti crne brdske bicikle. Naime, vrh Crkve se odlučio na ovaj potez, kako je rečeno, inspirirani porukama Svetog Oca, ali i zbog brige za zdravlje svojih službenika kao i širenja ekološku svijesti – vjerujući kako će mnogi vjernici krenuti njihovim primjerom.

 4. pechina says:

  Ajme meni @mudrajko šta si ti smišan. Eto vidiš da si i ti to nigdi naša šta znači da ja nisan to izmislija,e a i ne more se sve ono šta je za prvoga aprila rečeno i napisano odbacit,a vrime če pokazat šta je točno,a šta nije, ali eto more se npr. u naslov meknit upitnik.

 5. LiliHip says:

  Ja ipak mislim kako je tu riječ o prvoaprilskoj šali,jer ne vjerujem da netko tko oblaže zgradu u oniksu može donijeti ovakvu odluku?

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: