Google
2,596

A šta se ovo kopa u Gospe isprid crikve? (Pronađene su kosti)

Datum:June 30, 2019 1:10 pm
Comments
Komentiraj

Jučera je mobitel bija užaren,sa svi stran je zvalo da ča se ono u Gospe kopa,pa san iša vidit i je,sve je isprid raskopano,a tamo na zapad di su oni čenpresi je i dijal žil okinut,a u selo odma krenila priča da zašto se to kopa kad se uvik govorilo da su tu naši preci pokapani,znan kad san u svoje vrime, kad mi je otac ono bija groblje vodija pita,da sašto se ne uredi upravo ovi dijal o kojemu sad govorin,za da bi mi on reka da se to nesmi dirat,jerbo da tote jema grobnic,tako da su svi ostali zatečeni sa ovakvima radoviman.

A da se to nije bezveze govorilo,svidočidu i slike koje san jutros nakon ča su mi rekli da su po gradilištu rastrkane kosti iša slikat,koje pravo da rečen jučera nisan vidija.
Kontaktira san ovu jednu osobu za vidit je li grad jema veze sa ovin,našto mi je rečeno da nema,nego da iza radov stoji crkva,pa san iša doli vidit je li pop,a pošto ga nisan naša, obavijestija san osobu s kojom usko surađuje i reka da mu proslijedi ovu vijest o pronađeniman kostima,jer nakon ovakvi otkriča sljedidu neke zakonske procedure,pa da nebi kasnije pop bija kriv jer ji nije pokrenija. A sad kad ovo napišen onda ču o ovome saznanju i presjedniku Mjesnoga Odbora proslijedit emajliranu poruku.

I na kraju,radovi se činidu za uredit ovi plato isprid crikve,o čemu se več odavna govori.

5 Comments add one

 1. ja mislim says:

  Crkva se na ovaj nacin ophodi prema posmrtnim ostacima?
  Ovo je strasno!

 2. pcelica radilica says:

  Strašno!
  Gospe moja oprosti im jer ne znaju što čine.

 3. miritan i ja sta rec says:

  Ja mislim pcelice da oni vrlo dobro znaju sta cine
  Di su politicari nema naslikavanja po portalima nema davanja izjava njih se to ne tice vrlo cudno?

 4. LiliHip says:

  Strava!
  Mi smo mnogo pametniji od naših predaka koji ovaj prostor nisu dirali stoljećima.

 5. mudrajko says:

  Sućurani su s kolina na kolino prinosili priću o ovom svetom prostoru i zato ga se iz strahopoštovanja niko do sada nije usudija dirat.

Komentiraj