Google
716

Amo mi sad provat razriješit kad je i zbog čega je more bilo kafeno

Datum:March 21, 2019 10:20 pm
Comments
Komentiraj

U ponedijak 18-toga san doli na Sokolanu slika kako je iz onega potoka ča izlazi na plažu na Sokolani izlazilo ništo gadne kafene boje,sa nikiman komadičiman,koje je bome,lipo vonjalo,nije cilo vrime,ali se jednu petnajestak minuti lipo osječalo.
E a onda je sutradan 19-toga na službene stranice Grada Kaštili izašla obavijest u kojoj piše kako su iz VIK-a obavijestili da je 18-toga prilikom čiščenja vodospreme u Kaštel Sučurcu došlo do zamučenja mora na Sokolani,pa onda u nastavku još piše da je zamučena voda posljedica taloga sa dna vodospreme koji putem muljnoga ispusta završava u more (Sokolana) i još su napomenili da nije rič niti o kanalizaciji niti o bilo kojoj štetnoj supstanci.

E a onda toga istoga dana 19-toga na portalu Dalmacija danas moga se vidit članak popračen sa slikaman uz koje je išlo slično obrazloženje od VIK-a ka i ovo ča san več gori spomenija,e a sad dolazi ono famozno ALI,doša san do osobe koja je Dalmaciji danas poslala slike i u mejlu naglasila kako su ote slike slikane – evo originalnoga texta mejla “Fekalije iz Kaštel Sućurca snimljene prošle Nedjelje 10.03.2019. u 12:30 A kažu da je proradija Eko Kaštelanski projekt pa pogledajte fotografije…”

Ka ča vidite sami ove slike toga 10.03. (nedilja) u podne ipo slikane su doli na Tunbinu,ne na Sokolani.
I sad se postavlja pitanje kakve veze čiščenje vodospreme koje se vršilo 18-toga trečega u ovi ponediljak, jema veze sa kafenilon u moru koje je snimljeno 10-toga trečega u onu prošlu nedilju??

image1

image3

image1 (1)

image6

Ispeci pa reci:

4 Comments add one

 1. miritan i ja sta rec says:

  jo sta volim kad me cine budalom

 2. LiliHip says:

  Po mjernim pokazateljima kvaliteta zraka nam je na zavidnoj razini,pa nema razloga zašto to nebi bilo i s kakvoćom mora.
  Ima li kraja ovim farsama?

 3. pcelica radilica says:

  Ovdje se puno toga ne poklapa. Ali eto,bar ne možemo kazati da nismo dobili odgovor.

 4. mudrajko says:

  Bilo bi fino kad bi na gradskim stranicama uz ovo objašnjenje od 18.03. stavili i objašnjenje zašto je i 10.03. more isto tako bilo šporko?

Komentiraj