Google
1,241

Da zašto san laga da če početkon školske godine opet počet i Sučuračka Duja vozit??

Datum:September 11, 2019 11:15 am
Comments
Komentiraj

Niko naman Sučuraniman več trideset godin laže i ovde javno otiman postavljan pitanje,pa je li Van dosta više,kako Vas nije sram,ča jemate umisto obraza, brodski lamarin…????????

A evo i emajlirana poruka ča san je zbog toga ča nan je reklo da če Duja početkon školske godine počet vozit,a nije, posla Viječnicaman i viječniciman MO-a K.SUčurac:

“Poštovane viječnice i viječnici MO K.Sučurac,tražim hitnu sjednicu MO-a zbog manipulacije i laži „Nekoga“,a na sjednici čemo doznat i koga,jer je nedopustivo kako su nam svima lagali da če se početkom nove školske godine vratit naša „Sučuračka duja“koja kako znamo nije počela vozit.
Podsječam Vas da smo u zapisniku MO od 28.06. 2019 g. u odgovoru na viječnička pitanja dobili odgovor kako se „Duja“ vrača početkom nove školske godine.
Znači, mi ka legalno izabrani viječnici MO Sučurac smo zatražili odgovor od Grada zašto su nan uzeli Duju,(ja ga postavija)nakon čega smo iz Grada dobili ovi odgovor.
Postavlja se pitanje ko je iz Grada posla ovi odgovor,jer informacije koje do mene dolazidu,oni koji bi u Gradu tribali za Duju znat,sliježu ramenima,nije valjda kako su nan,eto tako odgovorili,jer je na brzinu tribalo „gasit“,a ka ono do jeseni čemo se oladit i smirit??

Znači,jasno i glasno,na sjednici moramo dobit ime i prezime osobe koja je dala ovi odgovor,jer ovo je več peti šesti put da nan se šalju krivi odgovori (zadnji je bija odgovor iz Grada da je investitor odusta od gradnje lučice i punpe na Sokolani,šta se kasnije isto tako pokazalo ka laž)…
Ne bi volija da je to bila još jedna od manipulacij koje prema Sučuraniman trajedu zanja tri desetlječa,a ne reagiranjem nas kao izabranih zastupnika bi ispalo da smo produžena ruka otih istih manipulatora i lažljivaca,jer kako smo se svi zajedno složili,da smo se ovoga posla prihvatili kako bi se Sučurac napokon počeja uvažavat i u njemu nešto počelo radit da bi življenje bilo šta ugodnije,onda na ovu manipulaciju di su obmanili nas ka Viječnike MO i sve stanovnike Sučurca,triba oštro reagirat i reč,
DOSTA JE VIŠE.

Ja ne želim da neko u selu za menon viče evo ovoga iz „MO-a- lažljive i manipulatorske organizacije“,pa stoga tražin ovu Sjednicu na kojoj čemo donit jasne stavove o tome šta i kako dalje,jer podržavanje ovakvih lažljivaca koji Sučurcu ne želidu dobro, jednom zauvik mora prestat,a na Sjednici če se iskristalizirat ko im drži „Lojtre“,a isto tako i ne sazivanje hitne Sjednice zbog ove situacije če isto tako puno toga pokazat.”

molim pojedinačno izjašnjavanje

3 Comments add one

 1. ja mislim says:

  Njihovom bezobrazluku jednostavno nema kraja!

 2. mudrajko says:

  Nemaju obraz od brodskog lamarina već im je obraz od čega je napravljen pramac ledolomca.

 3. miritan i ja sta rec says:

  Govorite o debljini obraza dok se ovde radi o cistom bezobrazluku
  Pa ima bit da stvarno mislite kako smo mi budale drzite da jesmo do sljedecih izbora
  Je li bija mjesni odbor koju ste odluku donili?

Komentiraj