Google
5,258

Evo se opet kopa

Datum:November 23, 2015 10:35 pm
Comments
Komentiraj

Evo se jutros na Novomen putu počelo kopat za kanalizaciju tako da je gori postavljen znak da se sa auton nizdol ne more,dokle se zasad odozdala prema uzgor more, jerbo se trenutno,gledajuči odozgara prema doli, kopa na desnu bandu, a kako pari kad se bude spuštat sa kanalon prema doli onda čedu prič na livu bandu,tako da oni ča tribadu auton poč do sela najbolje je da to učinedu kraj anbulante,tamo je baš fino za mimoč se kad ti iz suprotnoga pravca trevi koja druga auta ili možda kroza Varoš,pogotovo kad doli na kantunu di se triba skrenit desno stoji parkirana koja auta,a onda kasnije doli kad se triba skrenit livo prema Kajinomen brigu bude parkirana druga auta,(neznaš ča je odoto dvoje bolje),a bidni pješaci se stiščedu uza zidove od kuč da ji koko sa autan ne ograta. Kad če to sve skupa bit gotovo to se ka ča znamo nikad nezna,jerbo se uvik dogodi ništo nepredviđeno,tako da če bit gotovo onda kad bude.E.

Slike 33457

Slike 33453

Slike 33456

Ispeci pa reci:

6 Comments add one

 1. kastelan84 says:

  Zaboravija si da se more spustit zapadno od škole, a to je jednosmjerna ulica prema moru, tako da se ne moreš mimoić s nijednin auton, a za pješaka ima mista.

 2. mudrajko says:

  Evo na danas ne radidu ništa biče zbog kiše,a zanimljivo je da su jučer po kiši započeli radove?

 3. pechina says:

  Je @kastelane84 tribala bi bit jednosmjerna,ali ako si pratija ovu stranicu onda si u par navrata moga vidit slike od aut i motori koje gredu uzgor iako je znak zabrane da se odozdala prema gori nesmi, (zanji put san to meka pod naslovon “Danas okolo podne manje kvarat”,trenutno je na 4. stranici).Evo i večeras je okolo devet manje dvadeset dokle san sa jednin roditeljen priča isto tako niko s auton iša prema uzgor,a očeli se to riješit prije nego se dogodi koja tragedija i na koji način,na onima je koji su za oto plačeni.Za ovo znadu.
  Znači,cilo vrime se vozi i prema uzgor,neka se smi samo nizdol.
  Eto zato nisan tija spomenit ovu ulicu u kojoj je zbog opčine,županije,porezne,katastra,sporske dvorane,vrtiča,škole… i tako velika gužva,pa zbog sigurnosti dice nebi bilo dobro da je poduplamo.

 4. LiliHip says:

  Zar ovo nisu mogli raditi po ljeti kada nije bilo nastave? Znam,netko će reći kako smo turističko mjesto i ljeti se ne izvode radovi.Ali baš zbog situacije što je tu škola možda je trebalo razmisliti,donijeti odluku i to upravo raditi ljeti. Ovako, što zbog ne predviđenih situacija na terenu i lošeg vremena ovo će se protegnuti tko zna do kada,a ova ulica je glavna komunikacija preko koje djeca prelaze za doći do škole i iz škole do svojih kuća.

 5. kastelan84 says:

  danas gledan i ne virujen, 3 aute za redon gredu nizdol i napravili su kaos iako POSTOJE znakovi da je zabranjeno ić prema doli. zamolija bi policiju da lipo čekaju kraj školske dvorane i pišu kazne jer će se inače dogodit neka dežgracija. isto tako bi zamolija vozače da bolje gledaju znakove, ipak je tu škola.

 6. ja mislim says:

  zna li ko kako ce dica prilazit cestu do varosa vidim da su svi znakovi pokriveni ceradon najbolje da se promet skroz prekine je li ko razmislja o mogucim posljedicama i ima li koja alternativa jucer se jedan zabija u semafor di su radovi.

Komentiraj