Google
4,898

Gori,doli,gori,doli,gori,doli…

Datum:June 23, 2013 8:02 pm
Comments
Komentiraj

Evo na opet ovega stupiča na Gojači koji se ne da baš tako lako, jema bit da je i njemu vruče pa mu je lakže doli ležat nego nauzgor stat. Asti vidi mene,još ču ga počet lirikon i epikon mazit. Srušilo ga je,eto ča se dogodilo,ali ovi put ga je srušilo zajedno sa katancen i puklo je oni “nos” ča je zavaren,a na kojemu katanac stoji. Isto ka da je niko čvrsto odlučija da če ovi stupič ostat doli? Jema bit da triba opet skalinu nalit ka ča je i bila,a ne znan uopče zašto su je i micali,uvik kad bi triba kamioncin doč mekle bi se daske,a vako ako stupič i priživi ovo lito motori nesmetano moredu ulazit,a onda kad je bila skalina nisu mogli.

Ispeci pa reci:

3 Comments add one

 1. mudrajko says:

  Tako je. Koliko ko priti opasnost od aut toliko su opasni i motori.
  Šta stavit pa da divljaci više ne ulaze na plažu?Ima li diko koji jež šta se stavlja protiv tenkova.

 2. LiliHip says:

  Kada je več riječ od Gojaći priupitao bih gospon dogradonaćelnika Bonacina kada će se postaviti nova skakaonica na Gojaći. Da-li se sjeća kako mi je na sucurac info odgovorio da neka priupitam Berketa.
  Berket više nije na vlasti,a Vi ste gospon Bonacin osoba koja trenutno
  participira u gradskoj vlasti pa će biti zanimljivo vidjeti što će te Vi učiniti da djeca dobiju natrag skakaonicu.Gledajući u prošlost nit se nadam odgovoru, nit djelu.
  Što se tiće ovog problema s automobilima i motorima mišljenja sam kako ljeti treba postaviti betonsku barikadu.Hvala!

 3. masograd says:

  a da je bilo uvest rubriku pitajte mo

Komentiraj