Google
1,011

Karlo jučera u Sučurcu

Datum:June 30, 2020 7:20 pm
Comments
Komentiraj

Ovo kako če u nedilju bit izbori za parlamenat onda svako malo i u naše selo svratidu presjednici stranak,pa je tako jučera doša i presjednik HSP-a Karlo Starčević koji je ujedno i gradonačelnik grada Gospiča,a domačini su mu bili Željan Jurlin i Anto Komljen,ovi prvi presjednik županijske,a drugi presjednik Kaštelanske Hrvatske stranke prava,protokol su počeli paljenjem šterik kod staroga kanpanela, isprid spomen ploče sa imenima poginuli u bonbardiranju tokon II Svjeskoga rata,a nakon toga su upalili i mekli šteriku isprid spomenika Hrvatskim braniteljiman poginuliman u Domovinskomen ratu.

Inače,na ove izbore HSP-ovci izlazidu u sklopu Desne Lige-platforma koja uz Karla Starčevića HSP, ima još Brunu Esih-Neovisne za Hrvatsku i Frano Čirko-Generacija obnove,a na listi broj 4. u devetoj izbornoj jedinici kojoj je na čelu Karlo Starčević,na trečemu mistu se nalazi i presjednik Kaštelanskoga HSP-a Anto Komljen i naš Sučuranin Željan Jurlin, presjednik županijske organizacije HSP-a koji je na četrnajestomen mistu (nečemo činit nikakve kalkulacije) ipak znamo ča se u ovi zanji dvadeset i pet godin događalo sa pravašiman koje su tili uništit,pa ji je onda razbilo na jednu miljun mali strančic,za da bi upravo Karlo Starčevič bija ti koji sad provaje,to sve iz “pepela” vratitit u ona,vrimena kad su pravaši u Saboru imali respektabilan broj zastupnika,a u ove tri godine od kako je Karlo doša,od tri podružnice koje su uspile priživit, sada je njih sto i pedeset,a ide se prema cilju ka jednoj i jedinstvenoj pravaškoj opciji.

A kako če se u Saboru ponašat, Starčević je bija vrlo jasan,nema te sile koja če ga natirat da u Saboru digne ruku za nešto šta je protiv Hrvatskoga interesa i¸Hrvatskoga čovika.

Ovo šta vidite na slici dogradonačelnika Benutića koji se sa Starčevićen rukova,je bija slučajni susret u kojemu je dogradonačelnik gostu zaželija lipi boravak u Kaštiliman.

E i na kraju moran reč kako su mi jučera rekli,slikaješ ti svoje,a,nikidan kad je bija Bernardić i SDP slikaješ ti svoje,sad kad je doša Starčević i HSP,sa opet slikaješ ti svoje? Asti,a ča je ovo,bilo da su oni livi oli ovi desni,svi su moji?

One Comment add one

  1. pechina says:

    Je Neno to san naučija od strikana iz Malega mista kad je netijaka učija kako sa sviman triba bit u dobre i od svakoga pomalo grickat 😀

Komentiraj