Google
4,901

Kreče se sa uređenjen sučuraške rive,napokon?

Datum:April 1, 2017 1:35 am
Comments
Komentiraj

459

Jema bit da se napokon kreče i sa konpletnin uređenjen naše rive,pa bi se u sklopu toga (ka ča vidite na slici) uredila i lučica za kaiče,a uz novi lukobran i za jahtice, ča nan liti znadu zalutat.
E sad se postavlja pitanje, da okle na jedan put za ovo učinit pinez? Izbori?
Ne! Da če to jedan naš Sučuranin ča je cili život bija vanka i nima kome ostavit ono ča je steka, učinit ovo ka poklon za svoje selo,a zauzvrat ne traži ništa,samo jednu kamenu ploču na kojoj če pisat njegovo ime i prezime i da je on to financira.E.

6 Comments add one

 1. mudrajko says:

  Aha 😀 😀

 2. miritan i ja sta rec says:

  Ovde si me stavija u nedoumicu zbog nacrta ali brate ne virujen ti danas niti da je subota

 3. ja mislim says:

  Nisam ni ja lud pa cu se opet zaletit lizalica je jutros bila ni ovde ni na iskopinama nije nista komentirala nisan ni ja lud

 4. LiliHip says:

  ja mislim, ja isto tako mislim kako je moguće da nam je pechina vijest priredio kao prvoaprilsku šalu,ali nije valjda kako obadvije vijesti koje su jučer objavljene pripadaju dijelu tog scenarija? Sigurno će nam danas pojasnit što je istina,a što ne?

 5. umorno_oko says:

  Čak i da nije prvotravanjska/prvoaprilska baza (nepotrebno precrtati) kladin se da bi se u našemu dragome & milome malome mistu naša neki mudrijaš/intelektualac (nepotrebno precrtati) kome bi smetala ona ploča sa imenon.
  E!

 6. mudrajko says:

  umorno oko ovo si odlično napisa.

Komentiraj