Google
5,693

Nalije se šetnica na Sokolani

Datum:August 2, 2013 12:27 pm
Comments
Komentiraj

Šetnica koja je več nigdi oko dvi godine zatvorena,a oko koje se vodila polemika je li je triba napravit od temelja ili samo nalit gornju ploču jutros se sanira po ovome drugome modelu, nalije se gornja ploča.

Ispeci pa reci:

3 Comments add one

 1. LiliHip says:

  Da-li je ovo moguće? Mislite kako Berket nije mogao sasuti miješalicu betona i koji mjesec pred izbore ovo betonirati?Ovo je nečuveno, na urušenu rivu se nalijeva betonska ploča ispod koje tonu temelji? Ovo je isto kao da netko zahrđano željezo oboja tempera bojom. Zar Grad ima toliko novca?
  Vidim kako se nadzire riješenje problema saniranja rive na mjesta gdje je dobrano utonula. Lijepo će se za debljinu utonuća naliti beton ili asfalt i problem je riješen. Sijećam se kako se Berketu spočitavalo zašto ne upotrebi kamen sa groblja za sanaciju ovog dijela obale što se danas betonirao,a sada? Dobro,znači sljedeće u nizu je vraćanje skakaonice na plaži Gojaća jer koliko znam odgovor je bio da o tom priupitam Berketa. Berketa više nema…

 2. kastelan says:

  ukratko… drago mi je da se nešto radi, ali ne ovako… ovo je prilivanje iz šupljeg u prazno. ne vaja ovo ovako, jer nece ove godine, ali oce za par godina to propast i dok neko bude tuda ‘oda propast će i nastradat. ali navikli smo da je u Kaštelima sigurnost i povjerenje zadnje.

 3. masograd says:

  bravo iako ovo nije nikakva sanacija ipak je za pohvalu

Komentiraj