Google
503

Ovo nije normalno,a ča je ovo sud svita?

Datum:March 13, 2019 9:50 am
Comments
Komentiraj

Ono prisinoč kad se uz grmljavinu,krupu i buru spustila tenperatura na samo pet stupnjev,a na Kozjaku počeja i snig padat,odma su počele priče kako ovo nije normalno da se u treči misec u samo dvi ure vrimena tenperatura more kalat za četrnajst stupnjev,bla,bla…
Ma zanimljivo,a to ča smo do niki dan u kratke rukave odili,ništa to je ka normalno?
Evo nikidan,točnije kraj drugoga miseca,ja u Zagrebu šetan u majičici,sriča da nisan nosija jaketu,nego san bija u dva rukava,pa san ovo ča san skinija sa sebe moga smotat da mi ne smeta,puni štekati,svi se golacadu,jakete su pribačene priko stolic,22 je stupnja,kroz Liku nigdi sniga,malčice ga jema na Velebitu i to je to.I onda je to normalno? U drugi misec Lika je bez sniga? E pa baš zato jema bit da nan ovakvi naleti ka ča je bija ovi pridučera neče baš falit,zima mora učinit svoje.
A eto,kad san več spomenija Zagreb,na Markovomen trgu je prilično živo,jerbo je tote smištena i Vlada i Sabor,pa kako koji političar dođe auton,a ima i oni ča dolazidu nanoge(rjeđi),novinari ga odma salječedu i postavljadu pitanja,ovo na slikaman je bilo prije sjednice Vlade,a pitanja su bila vezana za uvođenje Eura i bilo je zanimljivi odgovori.
Pun je Zagreb oni ča jemadu ništo za reč,a ovi ča čete ga vidit na skale citira je ništo iz Novoga Zavjeta…

Ispeci pa reci:

4 Comments add one

 1. LiliHip says:

  Vidim,lijepa ergela crnih limuzina.

 2. pcelica radilica says:

  Za limuzine uvik ima novca.
  Za bolesne nikad nema.
  Sramota!

 3. mudrajko says:

  Neka bolje je da se bezbrižno i sigurno voze u limuzinama,a zamislimo da se voze autobusima i tramvajima pa bi bili cili grintavi i ko zna kakve bi odluke tada donosili?

 4. ja mislim says:

  Bas super mudrajko mozda da im je umisto autica nabavit svakom po helikopter?

Komentiraj