Google
2,379

Priopčenje Željana Jurlina viječnika MO K. Sučurac

Datum:June 27, 2013 1:43 pm
Comments
Komentiraj

Kako je javnost K.Sućurca izvještena o jučer održanom sastanku MO i nastalim promjenama u sastavu njenih viječnika dužan sam, na žalost, kao viječnik ovim putem reagirati.

Naime, radi se o tek uvidu na činjenićno stanje i pravu na potpunu informiraciju svim zainteresiranim mještanima.

Na navedeni sastanak ja kao viječnik MO K. Sućurac nisam bio pozvan. Ne želeči ulazit u okolnosti, namjere i motive svojih kolega viječnika, a niti ostavljati pogrešan dojam osobne nezainteresiranosti dužan sam ipak dati ovo priopčenje kao uvid u potpunu informaciju ovog “sastanka”.

I na kraju, da se iznesenim na bilo koji način nebi dovelo pod upit ili dvojbu u istinitost i dobru namjeru , ovim putem čestitam bivšem predsjedniku Z.Bonacinu na njegovom dosadašnjem radu, novoizabranom predsjedništvu i novoj članici T.Bagić. Pridružujem se u svim dobrim željama i nastojanjima na dobrobit zajednice.

P.S Nadam se i da ovo javno izražavanje nadanja od strane novoizabranog predsjednika D.R. plod iskrene želje, a ne VEĆ SADA neki oblik moguče rezerve, jer sve brojne inicijative MO, od kojih bi ipak izdvojio spomenik poginulim braniteljima, sada su i savim realne.

Viječnik MO Željan Jurlin

Komentiraj