Google
4,523

Problemi stanovnika ulice Kroz Blata,klap,četvrti put

Datum:March 9, 2016 9:00 pm
Comments
Komentiraj

2013 godine:
Jema več,a koliko jema,a od kako se je asvaltirala ova ulica neznan sad točno jeli pet šest ili koja godina više da stanovnici koji tot prolazidu jemadu veliki problem šta se tiče proč,a ne smočit noge,ustvari tribalo bi na nogan jemat čižme jer se pri uređivanju toga puta nije poštovala priroda koja je zamisli sebi dala za pravo da če tot prolazit voda i da oto triba bit potok,a jedan put potok je uvik potok i ka šta se more na slikan vidit cijev od toga potoka je do toga mista di je vidite provučena kroz put,a dalje ovi osandesetak-stotinjak metri nije, tako da posli svake kiše pusta voda ide ulicon i to ne u jednome kraju, nego priko cile ceste,a kad je malo manji intezitet ka npr. danas i desetak dan nakon kiše onda ota voda gre cik cak, tako da morate priskakat iz cika u cak,s tin da morate pazit da nebi popuzli jer na ovu pustu vodu šta cilo vrime teče i sunce koje grije po cesti se počela vatat lažina koja je puno skliska.
Ovako to izgleda kad voda ide punin inteziteton:


2014 godine:
Svake godine u naše misto se niki problemi periodično ponavljadu i to samo zato šta se ne poštije volja prirode ili zato ča su se nike stvari radile na brzinu,ono ča se reče za zamličit oči. Jedna od oti stvari je i ova šta je vidite na slikan di se pri asvaltiranju ulice koja je učinjena ima niki okolo 6-7 godin nije vodilo računa da je to misto di jednu miljun godin gre voda tj. da je to ustvari potok i ka šta se vidi na slikan dovde su pod zemljon stavljene cijevi,a dalje nizdol jednu osandesetak metri gre slobodnin padon i ulazi u šahtu. Stanovniciman ovoga područja uopče nije lako jerbo i desetak dan nakon kiše oni doma moradu dolazit mokri nog,a i zeznuto je odit priko toga jerbo se za asvalat na pojedina mista ovo kako je sunce počela i lažina činit tako da postoji mogučnost od klizanja i padov.

2015 godine:
Evo na,ovo je več treči put ove zime da stanovnici ulice Kroz Blata moradu i suviman daniman doma mokri nog dolazit,a je li se čako nakon dugi niz godin pomaklo sa mrtve točke i jeli se šta u odnosu na lani u rješavanju problema prominilo možda če nan koko ako zna čako ovde reč? Slike pogledajte od lani i prilani,sve je isto.

A kako je to danas u 2016 godini? Ista slika ka i 2013 i 2014 i 2015 godine.

One Comment add one

  1. LiliHip says:

    Zar nije gospon Rajčić iz MO prije dvije godine ovdje reknuo kako će ovaj problem riješiti Hrvatske vode,pa bih ga priupitao u kojoj se trenutno fazi nalazi rješavanje ovog problema?

    “Damir Rajčić Šljivo · Radi u: Samostalni obrtnik/mučenik
    Evo ću ja probat pojasnit u čemu je problem.Problem je u tome šta su svi potoci vlasništvo Hrvatskih voda te oni ne daju da se bilo šta radi bez njih.Ja sam osobno bija kod gospodina Damira Radovića i tražija da se problem riješi.Hrvatske vode su imale projekt da se od vrha (znači od Kaštelanke) pa sve do dna ukopa cijev od 1200 mm.Taj projekt bi prilikom kopanja puta ulazio i u zemlje još sedmero vlasnika pa su na kraju od toga odustali,te sad rade novi projekt di nebi tribali puno ulazit u tuđe zemlje.Govorija san da ćemo slikat i dat u novine,jer neko može stradat pogotovo kad je bilo zaledilo jednu godinu,sad je tu i vrtić ali oni to toliko sporo rade da je to tragedija.Rekli su da su pridali papire za novi projekt,a ja sam provjerija u gradu i nisu još ništa pridali.
    Sviđa mi se · Odgovor · 2 · 10. ožujka 2014 11:19”

Komentiraj