Google
10,575

Sučuraške maškare 2015

Datum:February 15, 2015 1:05 am
Comments
Komentiraj

Ispeci pa reci:

20 Comments add one

 1. mudrajko says:

  Povorka je bila šuš muč pa prolit.

  • umorno_oko says:

   … lako je pjucat, napravi ti bolje. sad reci da bi tija, ma ti ne dadu … jema takvi u Rvackoj bar miljun i po, ne valjadu ovi, ne valjadu oni, a nikako da izajdedu na izbore.

 2. masograd says:

  eto su nam dica makar nakratko bila opet naše blago a ca nisu ostavili malu doli

 3. mudrajko says:

  Pogodija si umorno oko da meni nevaljadu ni ovi ni oni ali zato vidin da su tebi dobri i jedni i drugi. I najbitnije je od svega da ste sami sebe uvjerili da je sve bilo odlično a da su ovi šta se s tim ne slažu jugonostalgičari antihrvati…

  • umorno_oko says:

   I jesi, pravi si mudrajko. Ovod se ne radi “o ovima i onima” nego o meni i tebi. Nisan reka da je sve dobro, nego da izajdeš iz ormara i učineš ča da bude bolje, i tebi, i meni …

 4. mudrajko says:

  Aha o tome se radi.Pojedinac ne može ništa prominit i kad bi tija vidi koliko vas ima.Prova sam pa znam.

 5. LiliHip says:

  Ovo što ste ovu godinu napravili s točkama u kojima ste udarali samo desno(npr. Kolinda)nije to što Vi jeste.Činjenica je kako do sada nijedan tkz.desno orijentirani političar nije bio krnje (Možete reći kako jest Žužul).Da,kada je pao u nemilost). Dakle,ovogodišnja povorka je bila nešto umjetno.I da-li bi mi netko reknuo tko je bio krnjo? Do sada ste sve likove doveli do savršenstva tako da nije nitko trebao pitati o kome se radi.A sada? Znam,sada bi se netko mogao javiti kako mi nije po volji kada se spominju lijevi,a sad mi nije po volji kada se spominju desni.Ja sam da se spominju svi koliko ih je,ali naravno, po zaslugama.

 6. iz jamerik says:

  dogodine bi najboje bilo da maskare lipo krenu od mula i da se krnjo zapali isprid bujiseve zgrade tako da bujis more odma poc u kucu pribrojit pineze od masogadura

 7. iz jamerik says:

  ja neznan pritrazija san sve kastelanske portale i slike nigdi nisan vidija zasto se krnji nije slikala guzica jer ocito je da je iz guzice od krnje virila glavna glava koja se ocito nije smila slikavat

 8. LiliHip says:

  iz jamerik,vidim kako si upućen pa bi li mi reknuo tko je bilo krnjo?

 9. iz jamerik says:

  a ko ne pripoznaje ove dvi face netriba ni znat a iz guzice neznan ni ja ko je virija a i neznan ko si i ča si (lilihipi)ali nekaze se unas (reknuo) nego (reka) i nekaze se (tko) nego (ko) i nekaze se (vidim) nego (vidin).i kad budes po profilu pisa lipo mozda ti ko i odgovori….a iman za autora slik jednu primjedbu slike su maso dobre ali zasto stoji (sucurac com)po sredini slik pa mekniga bar pri dnu vako se usere cila slika….

 10. pechina says:

  A je li ti @iz jamerik di točno u dnu slike da meknen ota slova? možda tik uz rub tako da se lipo more okinit za dilat je dalje?

  I slušaj do sad je sve lipo odilo,nemoj napadat kako ko piše,a kako vidin @lizalica piše književno i zašto bi te to smetalo,a s druge bande jema nji ča ji nervira kako ja pišen i još su mi rekli da ne mogu ja vako neknjiževno pisat.E. Pa sad ti svima udovolji.

  Šta se tiče logiranja šta je tot bilo strašno?jedino jemaš šifru od jednu miljun brojev šta je tribaš zapantit.Znaš, zanimljivo mi je kad mi dođedu da zašto se triba logirat za čako napisat,a ča bi ja triba po cile dane dežurat za brisat gluparije,a ako ko od oti misli da ono ča napiše na stranican di se ne triba logirat niko nezna koje,onda ga moran razočarat da svaki njegov komentar na bilo kojoj stranici,logira se on ili komentira ka “anonimus” u svakomen momentu se zna sa koje IP adrese je komentar doša.

 11. umorno_oko says:

  Jupiiii!

 12. LiliHip says:

  iz jamerik,da-li bi ti više odgovaralo kada bih umjesto(ije)koristio(e)?

 13. iz jamerik says:

  (pechina)ma jemas ti prav u jednu ruku ali da oni ocedu dilat slikama naslo bi se nacina kako ga izbrisat i sa kantuna slik i sa sredine …..pozdrav zdravi i veseli bili…..

 14. ja mislim says:

  Povorka minus dva masogadur plus jedan da nisu roditelji dosli radi dice ca su bili u povorci za odvest ji doma na rivi bi bilo svita malo vise nego sta to inace bude nediljon.

 15. mudrajko says:

  Ljudi po selu i dalje postavljadu pitanje ko je bija krnje a moran priznat da ni meni nije baš prepoznatljiv ustvari mogu nagađat o kome se radi ali mi uopće ne liči na njega.

 16. pechina says:

  Slušaj ti @iz jamerik jemaš i ti prav,znan i ja da jema oni ča čuda činidu i da ako jin je nika slika interesantna sve čedu s nje ča jin ne triba obrisat,a isto tako ako triba i nadodat,ma bar znan da če se za očistit je i te kako tribat namučit. A sičaš se oni prvi dan kad si ovde cili zapuvan upa i reka da bi pri upa u Nasu nego se ovde uspija logirat,e pa jedan od oti ča moredu po internetiman čuda činit mi svako malo uđe ovod i prošeta se i usput ostavi koji komentar na ingleškomen ili poljskomen,a da se uopče ne logira,e i eto problema kojega rješava jedan specijalac koji onda zajedno š njin šeta ovon stranicon i postavlja mu klopke,a onda kad ga uvati izvuče ga za uši i kene ga nogon pa se ovi bidan pripadne i onda se na koje vrime izgubi.

 17. miritan i ja sta rec says:

  napokon su i pokladi zavrsili opcinski pinezi potrosili i sad bi tribalo ozbiljno razmislit i prikinit ovu lakrdiju zanimljivo da se na svemu stedi a maskare u tri sela i dalje se tolerira dokle?

 18. LiliHip says:

  miritan i ja sta rec,to će tako biti sve dok politika od njih bude imati koristi.Novca za ovo očito ima.

Komentiraj