Google
2,807

U gojzerice na plažu

Datum:May 20, 2014 10:15 am
Comments
Komentiraj

Trevija me pri niki dan jedan malo stariji čovik pa me pita da bi li ja moga ništo napisat o onoj doli plaži na Sokolani ča je zid uletija u more tako da je njima starijiman puno teško ulazit i izlazit iz mora jerbo tribadu priskakat priko zida.A govorin ja njemu da jema plažu na Gojaču di nima vaki građevin u moru,a on če meni,e moj sinko navika je puno gadna stvar,ovo je plaža moga ditinjstva i evo ka ča vidiš moje starosti i nebi je minja za ništa na svitu. Dobija san ti ja bija stan u Splitu ma nisan izdura par miseci i vratija san se opet u selo i nastavija mi dalje pričat da sad ne duljin…,a ti sad ako si šta svatija od ovoga šta san ti reka i ako češ nama starijiman pomoč i napisat koju besidu o tome dobro,a ako nečeš opet dobro. Ma nije nikakvi problem za napisat,ali več san lani bija o tome pisa pa isto ka da nisan. Znan ja da si pisa (čita je) ma valja nike stvari i više puti ponavljat za da bi došlo do oni koji bi oto tribali čut jerbo znaš, oni su gori visoko pa prođe vrimena dokle do nji dođe.

Ovako to izgleda:

Ispeci pa reci:

5 Comments add one

 1. mudrajko says:

  Javljam se kao dobrovoljac macu imam deset ljudi ovo može uz gradelavanje sredit kroz jedno jutro.

 2. LiliHip says:

  Izgleda mi kako je ovo funcutski tempirani post dok se na jednom portalu može pročitati izjava gospon.Ivana Čagalja upravitelja Vlastitog pogona koji je reknuo-citat “Vlastiti pogon jednaku pažnju posvećuje svim plažama u Kaštelima te nam je u interesu svaku plažu što kvalitetnije urediti ne samo za turiste nego za naših 45 tisuća stanovnika kako bi imali zadovoljstvo uživati i kupati se na svojim plažama u Kaštelima” završen citat. Molio bih kada bi mi netko mogao pojasniti da-li sam ja ovdje nešto pogrešno razumjeo? Vlastiti pogon svakoj plaži posvećuje jednaku pažnju,a situacija na Sokolani koju vidimo na fotografijama je već nekoliko godina ovakva kakva je i sada?

 3. pechina says:

  Slušaj ti Lilihipu nisan ja to namjerno poklopija nego je to slučajnost jerbo san tek jučera uspija slikat ono zida,a da nije u moru i to ujutro okolo osan ipo uri,a to šta je oti izjavija o plažama mogu objasnit tako da čedu napokon i ovu plažu dovest u red.

 4. LiliHip says:

  Dobro,neka ti bude da je slučajno. Nego ćem se nadaš kada znaš da je sve ove godine zid ostajao u moru dok se rješavala samo kozmetika plaže koja se kao i sve ostale nasipala sa šljunkom i u tom kao i u postavljanju tuševa i mjesta za presvlačenje se čovjeku ne može ništa zamjeriti kada je reknuo da će se svakoj plaži posvetiti jednaka pažnja? I pošto govorimo o plažama priupitao bih kada će se na plaži Gojaća vratiti natrag skakaonica? Zanimljivo je da dok drugi na plažama postavljaju nove sadržaje mi ih skidamo?

 5. ja mislim says:

  znam di ima jeftino za kupit gojzerice oni sa planinarkom iskaznicom proce jos jeftinije

Komentiraj