Google
4,048

Zašto su Gradonačelnika Ivanovića krivo informirali?

Datum:December 19, 2017 12:25 am
Comments
Komentiraj

Posluša san snimku sa zanje sjednice Graskoga viječa Kaštili di mi je za uvo “zapelo” pitanje viječnika Željana Jurlina koji je postavija upit, da zašto se još nije napravija oni tobogan u parku koji je skinut i odnesen na popravak u četvrti-peti misec još prošle, 2016 godine? (pogleda san u arhivu to je bilo početkon šestoga miseca 2016 godine,znači jema cili osamnajst miseci).

A na to je usljedija odgovor Gradonačelnika, da koliko je on upoznat,tobogan je prominjen  ima desetak dan.

I kad san to čuja počeja san sumljat u sebe,ma čekaj malo,koliko se ja sičan,je da je bilo prikooka,ali san danas kad san fičon proša vidija da je stanje ka i prije osamnajst miseci,tj.da tobogan još uvik nisu vratili,ali sad opet kad san čuja da je Gradonačelnik ovo reka,ne bija ja lin pa san iša doli vidit.

I ča san vidija? A to da tobogana i dalje nima.

012

Evo na ovoj doli slici čete vidit razlog zbog kojega jema osamnajst miseci tobogan još uvik nisu vratili.Rupa se napravila krajen trečega miseca 2016 godine.

Slike 37361

Slike 37359

Ispeci pa reci:

2 Comments add one

  1. LiliHip says:

    Gradonačelnik nikako ne može sve znati i zbog toga oko sebe mora imati ljude od povjerenja koji će ga pravovremeno i valjano obavještavati o svemu onom što se događa na terenu.
    Ovo što se dogodilo je prilično čudna situacija,koja će se sigurno htjeti opravdati poput nekakve greške u komunikaciji?

  2. mudrajko says:

    Ma koja greška u komunikaciji?

Komentiraj