Google
4,937

Prošlo je evo osandeset i devet daan i još je ovako?????

Datum:April 28, 2016 9:21 pm
Comments
Komentiraj

Neman ništa novo za napisat po ovomen pitanju do reč kako je ovo sramota i učinit copy paste od texta napisanoga 19.03.od ove godine pod naslovon,
Prošlo je evo pedeset daan i još je ovako?

Novi put se posli radov stavljanja cijevi od kanalizacije asvaltira 29.01 2016 godine,a ni do danas, nakon pedeset daan još uvik nisu ponovno povučene rige na pješačkiman prilaziman kraj škole prema Varošu i doli kraj crkve i žute rige ča gredu priko “ležeči”. E sad,baš san uletija u priču sa ovin jednin pa mu govorin da mi nije jasno kako izvođač radov nije sve vratija u prvobitno stanje,a on če meni,da ko zna ča je izvođač sa Gradon potpisa?

A ne razumin ja to šta ti meni govoriš? Zašto bi niko sa nikin ništo potpisa da če on umisto njega to učinit,ako je ovi to za potribe radov koje je napravija “maka”? A zašto onda kad je meka cijevi nije ostavija nako razrovano pa neka Grad onda zatrpaje,ravna i asvaltira? Bilo kako bilo,ma su dica jema več pedeset dan od kako je ta ulica sređena bez valjanoga pješačkoga prilaza pa ko ča potpisa da potpisa,potpisa ovi da če to oni učinit ili ti ga oni da če to ovi drugi učinit, ma je činjenica da do sad to nije niko napravija. A ka malo se provalo za dobit oni pješački prema Varošu!

Slike 37184

Slike 37180

Slike 37181

Slike 37182

Slike 37183

Ispeci pa reci:

3 Comments add one

  1. mudrajko says:

    Nisi moga pričekat devedeseti dan? Ovako mi pari ka cijena u dućanu.

  2. miritan i ja sta rec says:

    ovo je za nevirovat je li grad zva izvodace radova da ulicu vrate u prvobitno stanje?

  3. ja mislim says:

    tu samo prolaze skolska dica pa nije toliko bitno

Komentiraj