Google
463

Rive,trgovi,ulice…sve je pusto

Datum:March 22, 2020 11:45 pm
Comments
Komentiraj

Jučera-u subotu kad san prolazija Spliskon rivon sve skupa nije bilo dvadesetak svita,a na one na koje bi naišli,bili da su sami u dvoje,da samo prolazidu ili sididu na šentadi, policija bi ih kontaktirala i od nji tražila da Rivu ča pri napustidu.
Malo me to brkalo jerbo doktorica Alemka Markotić ravnateljica klinike za infektivne bolesti govori, da ako moremo osigurat kretanje na otvorenomen prostoru di nima puno svita sa razmakon od dva metra, poželjno je bit vanka,a s druge strane ministar Božinović je reka da neka ne izlazimo iz kuče,da neka izlazimo samo onda kad idemo kupit spizu ili u nabavku lijekova,a šta se ostali stvari tiče da neka ne izlazimo iz kuče?

A kako je ministar Božinović najavija od sutra nebi smili ni iz jednoga grada u drugi grad cirkulirat.Znači po tomen mi iz Kaštili nebi smili u Solin oli Split odit ili se to misli na ove iz unutrašnjosti da ne dolazidu prema doli,a mi odozdala prema gori?

Ovako je to jučera bilo u Splitu,pusta riva na Peristilu dvoje zbunjeni stranac,pazar zatvoren,a na Bačvicaman su dok još moredu,uživali u blagodatiman lipoga vrimena.

IMG_3681

Ispeci pa reci:

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: