Google
453

Opasni tobogani

Datum:March 22, 2020 11:40 pm
Comments
Komentiraj

Nikidan me zaustavija jedan roditelj iz sela i govori mi da neka napišen da bi sa onin toboganon na Sokolani tribalo ništo napravit,jerbo em šta je tobogan strm zbog čega se pri spuštanju uvati puno lipa akceleracija,doli na podu je žalo i beton,pa je tako, kako mi ovi govori,njegovo dite kad je došlo do poda jednostavno izletilo sa tobogana,sklizlo nogama po žalu i udrilo zadnjin dilon glave u beton tako da je bilo puno krvi,eto sriča mali je dobro proša,nema nikakve posljedice,a ranu na glavi mu sriča,nije tribalo šit.

IMG_3461

IMG_3462

E i onda u razgovoru doznajen da je jema petnajestak daan na onemu toboganu u parku,o kojemu san pisa kako je neprimjeren za dicu,jedno dite slomilo ruku,pa san iša tragon te vijesti,doša do osobe kojoj je oto dite unuk i koja mi je rekla da je,mali se penja na ovu stranu di su ove željezne nazovimo, skaline i da je tote dokle se penja sapleja pa i slomija ruku na dva mista.
Za ovi ovde tobogan neznan ča napravit pa da bude siguran,jerbo se odma čin je doša vidilo da je za dicu nezgrapan,a na onemu doli na Sokolani kad se smiri ovo sa viruson,bi na pod tribalo meknit čako gumene podloge pa da se ne dogodi slična situacija ka ova o kojoj san gori pisa,a šta napravit jer je tobogan strm,a ča ja znan,neka o tomen razmišljadu oni kojiman je oto posal.

IMG_3468

A evo ča san o otemu toboganu u parku pisa tamo 2017 godine kad su ga tek stavili:

Sad če bit,ma ko ovima Sučuranima more udovoljit,ni novo in nevalja

Postavio:adminDatum:December 21, 2017 11:40 pmComments
Komentiraj
4
Nakon ča je jučera maklo onu staru instalaciju za dičju igru sa koje su skinili veliki tobogan za napravit ga,jerbo je malo puka,danas je na to misto meklo novu instalaciju sa toboganon koji je kako san jučera napisa veči,noviji,a ono lipši je malo diskutabilno,ali je na oko vidljivo da uopče nije sigurniji od onega ča je prije bija i na kojega su se bez problema mogla penjat i ona najmanja dica koja tek prohodaju,dok na ovega novega je to sve nikako čudno,pari nesigurno,bar smo tako zaključili mi veliki koji smo se tote našli.

Kako se moglo vidit po ovemu jednomen malomen ditetu od tri godine koji se provava popet, pari da se takva dica tote ne moredu penjat,pa bi bilo možda pametno meknit tabelu za koliko godin je predviđeno da dica moredu najmanje imat.

008

 

A evo da se ne mučite komentirat i ono ča ste Vi onda napisali:

4 Comments add one
mudrajko
26/12/2017 at 09:48 (Edit)
Mislim da triba bit najmanje dva komunalca. Triba niko i za iznajmljivanje kaciga i sigurnosne opreme da bi se dica mogla sigurno igrat.

REPLY
miritan i ja sta rec
27/12/2017 at 17:54 (Edit)
Sigurno ce se pokusati ograditi dosjetkom igrajte se na vlastitu odgovonost ali to nikako nece proci ovde nije sigurno ni sa onim debelim zutim strunjacama

REPLY
pcelica radilica
27/12/2017 at 20:34 (Edit)
Jucer sam bila s nećakinjom i uvjerila se kako je ovaj tobogan prilično opasan,a to smatraju i većina roditelja koje sam tu zatekla i koji su kao i ja cilo vrime vikali ne penji se.
Ovi tobogan triba HITNO uklonit!

REPLY
ja mislim
28/12/2017 at 11:55 (Edit)
evo vama ovoga novoga morete isprid opcine stavit a nama vratite onoga staroga koji je onako betezan milijun puti bolji od ovoga

Ispeci pa reci:

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: