Google
201

Pa dokad II?

Datum:September 21, 2021 10:20 am
Comments
Komentiraj

Sičate se onega štramca ča ga je niko ostavija uza cestu,e u ova tri dana dobija je i društvo,najpri je niko uz njega meka jednu kesu sa smečen,pa kako to več u nas biva,vidija niko pa je ostavija drugu kesu sa smečen,a evo nakon tri dana,još fali jedna,za da bi bilo deset kes sa smečen.
Ovo mi pari na onu,kad koko opizdi stinon u caklo od nike napuštene građevine,pa kad se vidi da niko ne reagira i caklo niko ne minja,e onda razbijedu još koje,a ako i nakon toga opet niko ne reagira,e onda nakon nikoga vrimena sva cakla budedu porazbijana.
Pri tri dana:
IMG_8358

Danas:
IMG_8626
Da čemo mi u Evropu.Kako ono,mi smo kolijevka Evropske kulture??

One Comment add one

  1. John Isner says:

    prosa san prije 2 dana tu auton i tocno san vidia zenu koja prilazi cestu i ostavlja tu kesu. Malo san zasta da bas vidin sta ce sa keson i vidia san da je gospođa lipo tu smistila i ostavila, bez da se puno sakrivala. I za ne falit to je zena u godinama, cija ponistra gleda tocno u to, znaci ona ostavlja tu i onda cili dan gleda u to smece. I to sad kad svaka kuca ima svoju kantu… A zasto, da bi ustedila 5 kuna i ne bacila u svoju nego najbolje odnit priko ceste… Jooo kako cu jedan dan stat pa joj to sve donit isprod vrat pa nek ti smrdi isprid vrat kad ti ne smeta ispod ponistre, stoko sucuraska fetiva

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: