Google
579

U Starčevićevoj ulici se pojavila rupa

Datum:June 26, 2019 11:10 pm
Comments
Komentiraj

Pitanje je vrimena kad če se u Starčevićevoj ulici dogodit koja tragedija jerbo su političari dozvolili da se kroz nju odvija teški kamijonski promet,za kojega se,tamo za di je predviđen da triba odit,radidu ceste po posebniman uvjetiman,počevši od podloge ispod asvalta,ka i samoga asvalta koji je u odnosu na ovi ča je u Starčevićevoj i po četiri-pet puti deblji,a o tomen kako je ovo gusto naseljeno područje nečemo ni spominjat.
Več prije san pisa kako je asvalat u Starčevićevoj zbog toga problema prilično oštečen,a sad se pojavila i rupa koja je duboka okolo dva metra i trideset centimetri,koliko ide u širinu neznan,ali pošto su obaviješteni gradski cestari,oni su mekli ovi vodoravni znak ča čete ga vidit na slici,a kad če se počet sanirat,vidičemo,a onda usput kad dođedu to napravit,sigurno če popravit udubljeno-popucali asvalat,koji se nalazi pet-šest metri odo toga mista.

653549005004

A evo text o ovoj problematici kojega san pisa tamo u prvi misec:

Svi u čudu,nikad brže nije napravilo
Published on: Jan 24, 2019 @ 15:40 Edit
Pri dva dana u Sarčevićevoj je zbog prolaska teški kamijoni stradala šahta. I ča je zanimljivo? A to da je od kako je dojavljeno,pa dokle je postavljena nova šahta prošlo niki pet uri vrimena,nema ko nije bija u čudu,ovako ništo expresno je za svaku pohvalu,ali pohvalu za jednu određenu osobu,koja je u kučne šlape došla na licu mista i poduzela sve ča je moga da se oto šta pri riješi,a nije prvi put,uvik on to ča je u njegovoj moči gura,a moga bi slobodno manit rukon i reč za to je drugi određen,a ne ja,ali ne. Bravo,ovo je osoba u koju se tribadu svi oni koji su na nikiman funkcijan,ugledat,ko ko more ča napravit,ne triba mu bit to teško,ka šta ni ovoj osobi nije,a na oti način problemi če se puno bolje rješavat i ljudi če bit zadovoljni i neče pljucat po oniman na vlasti.Još jedan put bravo i neda mi vrag mira da mu sad ovde napišen puno ime i prezime jer je čovik to zaslužija,ali neču,reka je ne triba (jerbo da če i on ka i oni ča san o njemu nikidan pisa ča je zaslužan za asvaltiranje prema groblju,za menon po selu trčat),a on če i dalje sve ono ča je u njegovoj moči činit,ka ča je to i do sad radija.

049
020
003

A kad če se riješit problem sa kontejnerskin prometon, kamijoniman sa prikolicon,šleperiman,labudican… i ostalin čudiman šta dolazu na parkiralište stacionirano u Starčevićevoj ulici,neznan. Mjesni Odbor je isto tako reagira,ali znate več onu priču o tromosti rješavanja problemi ča san nikidan pisa,a zanimljivo je da je ovi problem upravo i stvorila ota ista gradska administracija koja je pri godinu ipo ovako nešto i dozvolila.

Ovo su posljedice vidljive u asvaltu,a one “nevidljive”-šta uz ovo vrebadu,nadan se da nečemo doživit,ali moran napomenit da je več prije u ovoj ulici upravo zbog šleperi jedna trogodišnja djevojčica tragično stradala.

A na ove tri doli slike more se vidit kako je dijal asvalta pod pritiskon izletija,isturalo ga je iz ležišta:
072

055

078

Ispeci pa reci:

One Comment add one

  1. miritan i ja sta rec says:

    Vazniji rodijak od ciloga sela

Komentiraj