Google
337

Za one koji neznadu šta invalidiman činidu kad jin parkiradu na misto

Datum:September 27, 2021 8:15 pm
Comments
Komentiraj

A ima ji šta imadu ote potvrde,a sam Bog zna kako su došli do nji i šta je najgore,bezobrazno koristidu parkirališna mista koja su rezervirana za invalide,jer naravno i oni imadu naljepnicu da tote moredu parkirat,pa onda odskakuču do kojega dučana,oli kafiča i briga ji za one kojima su ota mista namijenjena.
I dokle vi bezbrižno odšetate,parkirajuči na misto predviđeno za invalide,invalidi zbog vaše bezobzirnosti imadu velike probleme da bi mogli koliko toliko normalno živit.

Evo ovde doli na ove dvi slike morete vidit kako ljudi u invalidskiman koliciman kojima znate stat na misto žive sa svojom invalidnošču.

Čovik se najpri pribacija iz invalidskih kolici u auto-jedva,a onda je posli toga sa kolici skinija jedno i drugo kolo,skupija kolica i meka ji na misto suvozača.
Eto,pa vi i drugi put gotovanski stavite autu na misto predviđeno za invalide,zato jer jemate kartun koji van daje za pravo da je tote morete meknit,ka i ostali koji isto tako znadu bezobzirno meknit auto na oto misto,a kako je onima za koje su ota mista predviđena,a zbog vas zauzeta,briga vas,to je njiov,a ne vaš problem. Pljuc!

IMG_8981

IMG_8982

I zašto se po selu di su mista za invalide ne postavidu ovakve slike?(vidi doli sliku)
Biče da oni šta bezdušno na ota mista parkiradu,nebi imali duševne boli?
Ova slika bila je postavljena na parkirališnomen mistu za invalide na Rivi ispod crikve,ali je 2019 bura bacila stup,a kasnije je to popravljeno,ali slika osobe u invalidskiman koliciman nije vračena.
003

Komentiraj