Google
349

Znate onu priču od nikidan sa tikvurinan ča ji je meklo da se sa autan ne more na ono placa isprid kina?

Datum:February 21, 2021 3:45 pm
Comments
Komentiraj

IMG_6993

E i ča se prominilo? A ništa. Tikvurine su i dalje tote di jesu,a ja san malo to istraživa i doša do saznanja zašto su te tikvurine tote di su.
Sve je to počelo onega dana kad je jedna osoba ča u staroj anbulanti jema kancelariju došla tote auton i nije jemala mista za parkirat,a pa je ovemu jednome rekla da makne auto da ona more parkirat,a ovi cili u čudu pita,da zašto bi maka auto,a sa suprotne strane odgovor kako ona tote več desetak godin parkira,a on če njoj kako on tote od kako se rodija stoji i več četrdesetak godin parkira.

E i kako se on nije maka,ona mu je rekla kako če ona to sredit i nakon par daan,kako mi je reklo,nakon šta je ova izašla iz kancelarije i makla auto koje je bilo tote parkirano došli su ovi iz graskoga pogona i mekli ote tikvurine da se više tote autan ne more dolazit,a onda kad san malo dublje iša čeprkat za doznat kako se to moglo dogodit da jedna osoba sa poznanstvom u opčini more ovo napravit Sučuraniman koji tote od pamtivijeka ostavljadu aute,onda mi je reklo da je ta osoba rekla kako se pojedine udruge bunidu da se tote parkira (zanimljivo je ovo sakrivanje iza udruga),a zanimljivo je i to da je upravo ta osoba koja je u opčini pridočila da se parkira tote isprid ulaza u MO di su kose žute rige,ona ostavljala svoju autu (postojidu i slike),je li da iscenira ovi cili igrokaz ili iz inata neznan,ali npr.sigurno znan da smo mi iz Mjesnoga Odbora dvi godine za redon govorili i o znakovima i o stupičiman i o zebraman koje u selo triba meknit i o ogledaliman da u pojedine ulice triba stavit… i niko nas iz grada nije obada,ali su zato uredno poslušali tu osobu koja je tila pokazat snagu nad ovom drugom osobom ka i nad svima nama iz sela koji znadu tote ostavit aute,kako bi zakrčene korniže oslobodili za pješake.

A još najgore od svega,kad je osoba koja tu stoji nazvala određenu osobu u graskoj upravi koja je određena za ovu problematiku i rekla joj šta se i kako se to sve odigralo i pitala, zašto su stavili te tikvurine,onda je odgovor od ove osobe iz Grada bija,VRIMENA SE MINJAJU.
E baš nan ovi iz Grada finu sliku pokažijedu,da neko iz dišpeta more radit šta i kako oče.
Znate ono nikidan kad san o ovome pisa,napisa san i to kako su ovi šta tamo stojidu o ovome svemu uputili i mail gradonačelnika,pa san ji u selo pita jesu li dobili kakvi odgovor,pa su mi rekli da nisu.Ma nije priša, ima vrimena,tek je prošlo nekih tamo dvajstipet daan.

Komentiraj

Prethodni post:

Slijedeći post: