Google
1,003

Počimlje se sa rekonstrukcijon ceste u Sučurcu

Datum:January 27, 2019 11:04 pm
Comments
Komentiraj

Nakon ča se je sredila dionica od Gospice do anbulante od sutra-ponediljak tribali bi počet radovi na daljnjoj rekonstrukciji Kaštelanske ceste,ali ovi put to neče bit po redu,več priko reda,tako se kreče sa radoviman rekonstrukcije od istočnoga ulaza u Sučurac,pa do raskršča za Emezetu. Koliko če trajat radovi? Sam Bog zna. Znamo kako je to bilo od Gospice do anbulante,a ovo je nako odoka, duplo veča dionica,pa ako ne bude nepredviđeni poteškoč možemo se nadat da čemo u novoj cesti guštat onda kad bude gotovo.
A šta je još od svega najzanimljivije,a to da če kad ota dionica bude gotova, nakon nikoga vrimena krenit i kopanje za plinovod,je, dobro ste pročitali,tako da če se to novoasvaltirano opet kopat,jedino ako se prije toga nisu dogovorili pa če dokle sad budedu trajat radovi na toj dionici usput postavit i cijevi za plin,tako da se više ne kopa.

E ovo ča se tiče početka uređenja ceste nije informacija iz Mjesnoga Odbora,jemali smo zanji sastanak treči prvoga,a o tomen nikakvu obavijest nismo dobili. A ko smo to mi da moramo znat da če se u selu čako radit??

A i nadan se da nečedu odma sutra počet, jerbo po prognozi zovedu kišu za koju neznadu kad če fermat.

138

147

139

141

Ispeci pa reci:

2 Comments add one

  1. miritan i ja sta rec says:

    Je li ovo opet koja tvoja zajebancija?
    Ako ce stvarno pocet radit oli to nece tamo od ambulante di su stali?

  2. mudrajko says:

    Čija je ovo odluka da se krene odavde a ne di se stalo?

Komentiraj